/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 976.
    +34 -1
    VATAN SEVGiSi

    Şehitlerimiz biz rahatça, özgürce yaşayalım diye canını verdi,

    Mi sanıyorsun?

    Sen rahat rahat yaşa ve elindeki akıllı telefondan her şehit haberi geldiğinde lanet oku, önemli günlerde bir tweet atarak onları an diye mi can verdi?

    O gariban insanlar Mustafa Kemal'in arkasından sen rahatça otur diye mi gitti? Şehit oldu gazi oldu. Hayır kardeşlerim, hayır.

    Biz bidaha bunları yaşayacak duruma düşmeyecek kadar gelişelim diye canlarını verdiler. Evimizde rahatça oturalım diye değil.

    Onlara olan borcumuzu nasıl ödeyebiliriz, ancak bir daha bu vatanı o duruma sokmayarak ödeyebiliriz. Uzanan elleri daha değmeden kesebilmek için bir dakika bile oturmamamız gerekirken biz survivor izliyoruz. Ve vatanı sevdiğimizi iddia ediyoruz.

    Hadi ya öyle ne güzel sevmek o. Ben buraya sayfalarca yazmak istiyorum açıklamak için ama o büyük adam bi cümleyle açıklamış

    'Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır.'

    Ne zaman evinde oturan insanlar televizyon izlemek yerine işini hakkıyla yapmak için uğraşmaya karar verirse o zaman biz gelişmeye başlarız.

    Vatan sevgisi bana göre çok önemli. Ama anlatmak istediğim şey ben vatanımı seviyorum gerekirse ölürüm diyerek oturmak yerine elinizdeki işin en iyisini yapmaya çalışmanız gerektiği.

    Mesela vatandaş olarak bizim işimiz başımıza hakedenleri getirmek ise biz bu seçimi üzerinde defalarca kez düşünerek yapmalıyız. Oy vereceğimiz adamın neler yaptığına nasıl bi insan olduğuna ve donanımlarına bakarak oy vermeliyiz. Meydanlarda çok iyi bağırıp millete çok iyi laf soktuğu için değil. Takım tutar gibi parti tutanlar olmasa, insanlar dinini iyi bilse ve kullandırmasa şu an belki ülkemiz daha güzel bi durumdaydı. Burada kimseye taş atmıyorum, şöyle bi düşün ben kaliteli ve zeki bi adam olduğu için oy veriyorum destekliyorum diyorsan istediğini destekle kardeşim.

    Eğer vatanını seviyorsan ve başa geçecek şansın olacağını düşünmüyorsan, başa gelmek için bekleyen adamların en düzgününü seçmek senin boynunun borcudur.

    Umarım anlatabildim.
    ···
   tümünü göster