/i/Tespit

  1. 1.
    +33 -3
    Taklitler aslını aratır (bkz: migros bimden üstündür)

    1. Bim'de alkollü yiyecek ve içecekler satılmaz bim'e girdiğiniz zaman aklınıza alkol gelmez, sizi haramdan uzak tutar ama migrosta alkol reyonu vardır ister istemez önünden geçersiniz ve aklınıza alkol almak gelir.

    2. Bim öğrenci dostu markettir çoğu envai çeşit ürünün orjinaline paranız yetmiyorsa hemen yanında duran aynı lezzet uygun fiyatlı ismi değişik olan ürünü alabilirsiniz.

    3. Okul çıkışlarında millet Playstation oynamaya 5 tl ile giderken siz migros a gidip bir şeyler almak isteseniz en fazla bi cips bi çikolata alabilirsiniz ama Bim öyle değildir 5 tl ile bim'e gitmeniz durumunda istediğiniz bir çok ürünün orjinalini veya çakmasını alabilir Bim'i sömürüp soyabilirsiniz. DipNot (Araştırmalara göre Bim'in hissedarlarından biri 5 tl ile Bim'e ortak olmuştur.)

    4. Migrosta kasadan geçerken sigaraları görürsünüz eğer sigara içiyorsanız aklınıza getirir alırsınız içmiyorsanız da acaba bir denesem mi diye alma ihtimaliniz varken Bim'de sigara satılmaz, sizi mekruh'a itmez onun yerine kasanın yanında duran Buono çikolatalarından dilediğinizi 95 kuruş'a almak mümkündür. (Bir rivayete göre Bim'e güncelleme ile birlikte sigara satışı gelecek ve Marlbora 7 TL olacaktır.)

    5. Migros'a girerken örnek veriyorum, paranız ile sadece çekirdek almayı düşünürsünüz ve gider alırsınız ama Bim'e aynı amaç ile gittiğinizde eğer bir kampanya gününe denk gelirseniz çekirdek almaya gitmişken kucağınızda bir adet 500 gb xbox 360 ile çıkmanız mümkündür.

    ÖZET: BiM tüm market zincirlerinden üstündür, tam bir fiyat performans canavarıdır. Fakirin dostu zenginin korkulu rüyasıdır.

    EDiT: Beyler sizin de aklınıza gelen bir şeyler olursa editlerim bilginiz olsun.

    Okuyanları şöyle alabilirim (bkz: beyler bir şekilde zengin olamaz mıyız)

    Burayada bi bakarsınız (bkz: beyler türkiyede ki eğitim saçmalığı ne olacak)

    isterseniz bi de bu var (bkz: yayını açık unutup mastürbasyon yapan kız)

    Sizden Gelenler

    6. BiMde ki kasiyere ayar verebilirsiniz ama migrosta ki kasiyere ayar veremezsiniz. (bkz: gayman1)
    ···
   tümünü göster