/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +543 -37
    Oyunlarla arası pek sıkı olan insanların, günün çoğunu oyun oynayarak geçiren insanların belli başlı özellikleri.

    1) Oyun oynayan insan genelde uykusuz kalmaya alışıktır. Sabahlara kadar istediği seviyeye ulaşma çalışmalarından vücutları uykusuzluğa alışıktır. Az bir sürelik uyumayla bütün günü ayakta geçirebilirler. Bu özellik okul hayatlarında veya iş hayatlarında küçük bir yardımcıdır.

    2) Oyun oynayan insanlar zamanının çoğunluğunu evde geçirirler. Dışarı çıkmaktan fazla hoşlanmazlar. Çünkü evde bilgisayar başında o kadar zaman harcandıktan sonra dışarıda kendilerini pgibolojik olarak rahat hissedemezler. Evdeki o rahatlığı her yerde bulmak isterler. Malesef bulamadıklarından dışarı çıkıp gezme veya bi yerde oturma gibi olaylar oyuncular için saçmadır. Oyuncular için kafede oturmaktansa kahvesini sigarasını alıp discord gibi iletişim kurabilcekleri programlardan arkadaşlarıyla kendi evlerinde muhabbetlerini güzelce ederler.

    3) Oyun oynayan insanlar zamanlarının çoğunluğunu oyun başında geçirdikleri için pek fazla konuşkan değillerdir. Çünkü bir gerçek oyun başındayken insanlarla pek fazla etkileşim içinde olamazsınız. Bundan dolayıda dışarıda bir yerde gördüğünüzde genelde sessiz ve masum insanlardır. Ama bu sessizliklerinin altında ufak bir canavar yatar. Oyunlarda o kadar uğraşıpta geçilemeyen bölümlerden, atlanamayan rank'lardan dolayı sinirlenip atılan ufak ragelerin oluşturduğu bir canavardır. Üzerlerine biraz giderseniz veya biraz zorlarsanız pişman olma ihtimaliniz çok yüksektir. Üzmeyelim oyun oynayanları.

    4) Oyun oynayan insanların el göz kordinasyonları normal insanlara göre daha yüksektir. Oyunlardaki el ve gözlerinin kabiliyetlerinin gelişmesi diğer insanlarla arasında ki bu farkı oluşturur. Sisli veya yağmurşu günlerde oyun oynayan insanların daha iyi araç kullandığı gözlemlenmiştir. Bunların yanındada elleriyle alakalı herhangi bir beceri gerektircek işlerdede farklarını kolaylıkla ortaya koyabilirler. O parmaklar milyonlarca kez last hit veya headshot atmaya çalışmadı kısacası.

    5) Oyun oynayan insaların yanına dışarıda bir yerde otursanız sizin için pekte eğlenceli olmaz. Çünkü bir kafe veya herhangi bir yerde oyun oynayan insanlar bir aradaysa konuşulcak çok fazla konu yoktur. Tabii ki de oyunlar. Son raund ta atılan ace'ler, Support ile atılan pentalar veya düşürülen itemler konuşulur. Oyunlarla fazla arası olmayan biriyseniz bu konuşulanların içinizi fazla açaçağı söylenmez. iyisi mi, siz yavaştan uzaklaşın ordan.

    6) Oyun oynayan insanların önemli bir özelliğide ağızlarının tadını iyi bilmeleridir. Bilgisayar başında geçen onca saatten sonra yemeklerde bilgisayar başında yenmeye başlanmıştır. Ve oyun oynayan bir insan o pc başından kalkmadığı için yaptığı diğer ufak şeylere özen gösterir. Bunlardan biride yediği yemeklerdir. O kadar yenilen yemekten sonra çoğu oyuncu ağzının tadını bulmuştur. Yedikleri şeylerden veya içtikler şeylerden az da olsa kaliteli yiyip içtiklerini anlamanız zor değildir. Bir yerde oturduğunuzda menüden hiç duymadığınız bir şeyi sipariş verdiklerini duyarsanız ve gelen yemekten ufak bir parça alıp tattığınızda yemeğe bayılırsanız şaşırmayın.

    7) Oyun oynayan insaların diğer bir özelliği de yaratıcı olmalarıdır. Yıllardan beri singleplayer veya multiplayer oyunlarda gördükleri şeylerden dolayı yaratıcılıkları gelişmiştir. Herhangi bir soruna üretilen çözümlerde çok farklı ve akıllıca çözümler üretebildikleri doğrudur. Onca saat geçemediği, kahvelerle uykusuz kalıp geçtiği o bölümleri nasıl geçti sanıyorsunuz. Hep yaratıcılık.

    Kısacası oyun oynayan insan iyidir. Kimseye zararı yoktur. Kendi çapında bir dünyası vardır ve orada rahatsız edilmek istemez. Normal insanların günlük aktiviteleri veya konuşmaları onlara fazla mantıklı gelmez. Dedikodu, sevgili tribi veya bi kızla beraber olmak için o bar bu bar gezip rezil olmayı bilmez. Kafası rahattır. Evlerinde sıcak sıcak oturup eğlenirler. Ve bu ortamları çoğu insanın bi kafede kurduğu ortamdan çok daha kaliteli ve zevklidir. Düşünen bireylerdir. Değerleri bilinmelidir. Ve unutmadan " oyun oynamak bir lükstür ".

    Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler beyler. GL HF !
    ···
   tümünü göster