/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 851.
    +50
    Burada ilk olarak kadınlar ve erkeklerden bahsetmemin illa bir sebebi var. Ben plansız iş yapmam. Yazının ilk partlarında bunlara neredeyse hiç girmedim. Kaliteli olma potansiyeli olan adamlar bana buraları geç bro artık kaliteli yaşamak istiyorum dedi. Ama am peşinde koşmak için buraya gelen adamlar bana karı kız taktikleri sordu durdu. Kaliteli olabilecek adamlar benden attıklarımın bilimsel kanıtlarını isterken,am peşinde koşacak adamlar benden kızlarla nası gonuşcem kanka sorusunun cevabını istedi.

    Ben bu darbeyi indirmek için hepsine yardım ettim. Elimden geldiğince doğru yollarını anlattım. Ama artık ilk sınav sonuçlarını açıklama zamanı.

    Ben plansız iş yapmam beyler. Bişey yapıyosam sebebi vardır. Emin olun. Bana karı kız taktikleri soran adamlar ya beni anlayana kadar hepsini tekrar tekrar okusun ya da buradan diğer gibik başlıklara yol alsın. Elendiniz beyler.

    Bana buraları geç bro bunlar olur zaten diyen güzel adamlar, bana bilimsel kanıtları soran, hedeflerimiz nolacak bro diyen, kardeş haklısın herşey karı kız değil, gibiş alfası olmak saçma diyen adamlar ise bu yolda ilk adımı attılar. Tebrik ediyorum beyler. Siz güzel adamlarsınız.

    Sizi teste sokmak benim haddime değil. Bunlar olması gerekenlerdi ve oldu. Arada size uyarılar verdim. Karı kız için gelenler gitsin dedim. Bana bu adamlar lazım değil dedim. Hala dinlemiyorsunuz.

    ilk aşamayı geçenleri buraya,

    geçemeyenleri ise tekrar denemeye ya da sizi gömerek mutlu olan adamların başlıklarına alalım. Kadınları gömen, kadınlar tuvaletine git bi kokla iğrençler amk diyen, oradan buradan duyduklarını yazarak hatta yazamayarak size bişeyler katmaya çalışan adamların yolundan gidebilirsiniz. Teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      +2
      Cidden güzel yazıyosun hocam sözlükte açılmış en yararlı başlıklardan biri aslında diğer başlıklarda olduğu gibi seninde alfadan kastın her gün birini pompalayan değil yaşsm standartlarını artırmış kişi
      ···
    2. 2.
      0
      zaten hayat perspektifi, sadece çok kızla meşgul olmak bütün kızların süpermeni olmak seni sadece ve sadece misyonu belli ve vizyonuda zaten belli olan bir kişiliksiz yapar. Buradaki mevzu hayatın her zerresinden keyif almak, bizim nasıl mutsuz olmaya törpülediler onu anlamak, insanlara neden aşşağıdan bakma ihtiyacı hissediyoruz onu anlamak, Yazar gerçekten işinin hakkını veriyor. Boş konuşmadığı o kadar belliki. Adam size tane tane anlatıyor. istese size beyler gelin kızlar köpeğiniz diyip 2 entryle konuyu bitirebilirdi. Peki sonucuda ne olurdu bunun? sadece 10 dakikalık özgüvenle yatağa girerdiniz. Yarın herşey aynı gelirdi. Bunu bir bina gibi düşünün beyler inşaat binası.Sen o inşaata onu ayakta tutacak kolonları inşa etmezsen o bina çöker ve loser grubuna girer.Bir konuyu en temeliden bilmiyorsanız o onu sadece genelkültür olarak kalır.Bu adamın yazılarını tek tek dikkatli okuyun. Göremediğiniz çok mesaj var. Saygılar... Yazarın destekçisiyim bulaşanı giberim.
      ···
   tümünü göster