/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    Yıllardır terörle mücadele eden bir ülkeyiz diyoruz peki gerçekten terörle mücadele ediliyor mu ? şahsen terörün t siyle bile mücadele etmiyoruz.

    1-Üniversiteler terör örgütlerinin toplama kampı haliine geldi akademisyenler dahil terör örgütlerini destekleyici eylemlerde bulunuyor. peki devlet buna müdahele ediyor mu ?

    2-pkk nın öldürülen milatanlarının isimleri sokaklara caddelere veriliyor. buna müdahele eden var mı ?

    3-kamuda çalışan insanlar açık açık pkk propagandası yapıyor gariban insanlar 1300 tl alırken devlette çalışan pkk destekçileri en az 3 bin tl alıyor.

    4-Terör örgütlerini açık bir şekilde destekleyen partiler var bu partiler guguk değil hukuk devletinde kapatılmak zorundadır
    bizim ülkede kapatılıyor mu ?

    5-Yıllardır terör örgütünün liderini besleyip onunla müzakere eden dünyada başka devlet var mı ?

    6-27 bin tl maaş alıp türkiye büyük millet meclisinde pkk sloganları atanlara birşey yapılıyor mu ?

    bu saydığım maddeleri çoğaltabiliriz. böyle terörle mücadelede başarı şansı 0 hatta 0 bile değil eksilerde olur.

    amerika veya avrupa nın terörü desteklemesi bizim için bahane olamaz. hani şu sevmediğimiz iran varya pkk orada da var neden orada asker polis ölmüyor neden siviller bombalı araç saldırısında hayatını kaybetmiyor.

    çünkü iran terörle mücadele ediyor. terör partilerini barındırmıyor .liderlerini hapishanede beslemiyor. üniversitelerinde terör sempatizanlarını barındırmıyor. terör destekçilerini ve teröristleri asıyor.
    çözüm süreci diye bir saçmalık yapmıyor. kısaca iran devlet olmanın gereğini yapıyor.
    ···
   tümünü göster