/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +17
    Kardesim bizden neden bir tak olmazın kanıtıyız üniversiteye bişeyler ögrenmek için gitmiyoruz bitirelim bir an önce iyi bir işimiz olsun diye gidiyoruz. Neresi tutarsa amk.

    Mezun bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Bilgi parayı getirir parayı düşünmek bilgiyi getirmez. Iş yapmayacak işten anlamayan diplomalılarda işsiz kalmaya mahkumdur memur yada akrabası olmazsa.

    Kafamızdaki temel problem bi yerleri tutturmak olduğu için asıl amacımızdan şaşıyoruz. Böyle aile yapısınında eğitiminde amk. Bizler yeni nesil olarak gib gibi nesiliz bizden sonrakiler daha vahim
    ···
    1. 1.
      +3
      Benim hayallerim vardı panpa... Onun için de iyi üniversitede mühendislik okumam lazım. ileride büyük bir teknoloji şirketi açmak istiyordum ama hiç bişeyden umudum kalmadı artık. Yaşama sevincim bitti artık.
      ···
    2. 2.
      0
      Sana tavsiyem madem hayatını gibtiricen bilinmedik yada yeni çıkan bir mühendisliğe git. Raylı sistemler olabilir mesela yada gemi mühendisliği yeni açılan bir bölümde olur. Senin iş pozisyonunu aradılarmı karşıların binlerce adam gelmesin 100 tane çıksın biride sen ol. Başka rahat edemen bende mühemdisim ama aldığın paralar çektiğin sıkıntı strese zerre kadar degmiyor. Kimileri karısını alıp köyüne gidiyor 2 inek alıp tarla biciyor. Taşak geçiyor olsam keşke ama malesef gerçek
      ···
    3. 3.
      0
      Ne mühedisisin panpa hangi üniden mezun oldun. Bende uçak mühendisliği istiyorum ama kazanamıyacam.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster