/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 126.
    +30 -1
    Mahmut Amca'nın (övünmuyorum gençler , baştan söyleyelim de..) hiç erkek evladı yoktur. Bu yüzden beni çok sever ve genelde onlara gittiğimde eğer çok eğlenmiş ise bana yaklaşır ve sadece ikimizin duyacağı bir şekilde"Oğlum, kızımın erkek arkadaşını seçme şansım olsa seni secerdim " derdi. Bunu dediğinde genellikle ben bir şey yerdim ve bunu duyunca boğulma riski ile karşı karşıya kalırdım (eh, ne yapacaksın..)
    Gene aynısı oldu. Şimdi olayım gerçekleşme sürecini anlatayım:
    Necla Yenge gene harika yiyecekler yapmış ve bana da bir tabak koymuştu. Tam Necla Yenge'nin yaptığı poğaçadan bir parça alıp yiyordum ki Mahmut Amca gene aynı muhabbeti açtı. Eh sonuç olarak, bir deja vu yaşayarak gene bir boğulma tehlikesi atlattım.
    Necla Yenge bana bir bardak su getirip Mahmut Amca'ya "Mahmut, en son bu çocuğu öldüreceksin. Yine ne dedin acaba.."diye çıkıştı. Neyse beyler en son Selin ile çıktık dışarı(Mahmut Amca , Selin'i bana emanet etti.)
    Gezdik falan bir süre sonra mideler sinyal vermeye başladı.
    Bildiğim bir abinin lokantası vardı . Oraya gittik ve içeri girdim . Şahin abi "Hoşgeldin ,yeğenim" diye karşıladı bizi.. Neyse amk arka tarafta gözden uzak bir noktaya oturduk, siparişlerin gelmesini bekliyoruz. Zaten lokantada da topu topu üç kişi var, ikisi bizdik . Tam bu sıradada içeri kapşonu kafasında ceketli bir adam girdi ve siparişini verdi.
    Tuhaf... Ses çok tanıdık geliyordu. Hemde çok tanıdık , neyse amk beni ilgilendirmez, derken adam kapşonu kafasından çıkardı. Rez alın devam edicem ...
    ···
   tümünü göster