/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 351.
    +35 -1
    ALFA KURAMIM-2

    Gelelim kadınlara:

    Beta: beta erkeklerin peşinde koştuğu kezban grubu. Onları süründürürler. Ama alfaya vermeleri onlar için şarttır. Bu yüzden bu kadar insan birbirini aldatıyor beyler.

    Omega: bunu en iyi şöyle anlatırım. O lisede en önde oturup sürekli ders çalışan, kimseyle pek konuşmayan kendi çapında 3-5 kişi takılan gruptur. Gözünün önüne geldi o biliyorum.

    Altın dişi: erkek ve kadın saydıklarımın hepsi içinde en nadir bulunan varlıklardır. Bakın dişi değil varlık diyorum. Bir altın dişi bulduysan sana ömür boyu mutluluk verecektir. ve Hayırlı olsun şimdiden. Mutfakta aşçı, yatakta tam bir fahişe demişti tcma. Hem fiziksel hemde manevi açıdan dört dörtlük dişilerdir. Bazen bi kızı sokakta gördüğünde sebepsizce heyecanlanırsın ya. Büyük ihtimalle onun mistik çekim alanına girdin. Bunu bil.

    Gelelim kendi aralarındaki ilişkiye, yine bi grup hepsinden birer tane. Bu nadir olur ama teori.

    O grubun lideri betadır. Burayı kaçırmayın. Yanında ne derse yapmayı hazır olan omegadır. Ve bir omega altın dişiyi değil beta dişiyi sever. ikisi de altın dişiyi sevmez.

    Bu yüzden altın dişiler genelde yalnızdır. Yanlarında bir ya da iki tane sağlam arkadaşları bulunur. Arkadaşları genelde erkektir. Bu masum melekler kendi alfasını aramakla geçirir ömrünü. Garip.

    Bunlar arasında da kesin çizgiler yok. Ama erkekler gibi değil. 0-25 altın dişi,25-50 omega,50-75 betadır. Ve dişiler farkında olmadan beta olmaya çalışırlar. Altın dişi bu yüzden çok nadir bulunur.

    Kızlar beyler, çok fazla düşünürler. Her şeyin farkında çoğu buna emin olun. Biz de olalım ki altın dişimizi bulalım. Birbirlerinin ne mal olduğunu bildikleri için arkadaşlık asla bizim arkadaşlığımız gibi olamaz. Sana dışardan çok iyi gelen bi kıza kendi arkadaş grubunda bak. Öyle kararını ver. Benden sana tavsiyeler.

    Dişilerin kurabileceği en sağlıklı arkadaşlık altın dişiler arasında olan arkadaşlıktır. Birbirlerinin en iyi arkadaşları olurlar ve kimseye ihtiyaç duymazlar. Tadından yenmez yani.

    Bi betanın altın dişi olması bu kuramdaki en zor değişimdir. imkansız demiyorum ama çok zor gerçekleşmesi.

    Beta da,omega da,altın dişi de tek bir temel amaç altında buluşurlar. O da bir alfa erkekten çocuk doğurmak. Onunla beraber olmak. Hepsinin elinde olmadan istediği şeydir bu.

    Çok fazla şey biliyorlar beyler,en büyük silahları da hiç birinden haberleri yokmuş kadar masum gözükmeleri. O yüzden bütün silahlarını bilelim ki bize etki etmesin.

    Şimdi senden istediğim, kendini objektif olarak puanla, yaklaşık nerede olduğunu bu sistemde yerine koy. Ama delikanlı gibi. Bundan sonrasını buna karar verdikten sonra okumanı rica ediyorum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster