/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    Chemtrail Ülkemiz üzerinde çalışıldığının ispatıdır ! Bu haberden sonra HAARP diye bişey yok, paranoyaksınız diyenler umarım biraz düşünmeye başlar... Gölcük depremi de yapaydır. Ecevit olayın üzerinde gitmek istemiş ancak bir şekilde üstü örtülmüştür.

    1. Chemtrail Spreyleme, Alüminyum, Stronsiyum, Baryum ve Kükürt Dioksit karışımıdır, insanların kısırlaşması, daha kolay hastalıklara yakalanması ve daha çok ilaç tüketmesi için yapılır.

    2. Tarımsal alanların normal tohumlar ile ekilmesini önlemek ve GDO'lu tohumların (Monsanto şirketinin tohumlarının) ekilmesini yaygınlaştırmak için yapılır, çünkü "Alüminyum, Kükürt Dioksit ile temas eden toprak, normal tohum ile ürün vermez ve Kuraklık oluşur."

    3. Haarp Teknolojisi ile iyonosferi, Hava durumunu olumsuz etkilemek, Fay hatlarını harekete geçirmek ve Depremlerin daha çabuk gerçekleşmesini sağlamak için yapılır.

    4. Yalan olarak, insanlara ve devletlere, Küresel ısınmayı önlemek için, sizin iyiliğiniz için yapıyoruz denir ve onlardan katkıda bulunmaları istenir.

    Not: ilgi varsa devam edeceğim beyler..
    ···
   tümünü göster