/i/Tespit

  1. 1.
    +255 -56
    Kaç gündür deli gibi bunu düşünüyorum amk. Leanorda da vinci bildiğiniz gibi eşcinseldi, gerçi siz nerden bilirsiniz de neyse. Mesela şimdi bu adam bir erkekle şehvetle öpüşürken nasıl bir hale geliyordu. O arkadan 25 santimi yediğinde suratı nasıl bir ifadeye giriyordu. Yahut bir erkeğin penisini yalarken aklına sanat eserleri geliyor muydu? Yoksa cinselliğe karşı mıydı? Yani sadece duygusal olarak mı bağlıydı erkeklere? Aktifte olabilir tabi. Bir erkeğin zütüne 15 santimini yapıştırırken zevk alıyor muydu? Zevk alırken o yüz ifadesi nasıldı? Acaba zeki diye onunla yatmaya gelen erkekler var mıydı? Hiç offf şu adamı gibsem yahut şu adam beni gibse dediği olmuş muydu?

    Bu gibi sorular iki gündür beynimi kemiriyor. Her bir soru yeni bir soruyu açıyor. Ama tek bilmek istediğim Leanorda da Vinci nin aktif mi pasif mi olduğunu öğrenmek. Umarım bir gün rüyama gelir de bana uygulamalı olarak ne olduğunu öğretir.

    Edit: Ciddi ciddi bir de ciddi olduğumu düşünüp bana sövenler var şu sözlükte amk. Özelden aktifim zütünün resmini at diyenleri saymıyorum bile. Olm biraz ironiden anlayın la * .
    ···
   tümünü göster