/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +127 -3
    Amacı sadece kız kaldırmak olan kardeşlerim. Bakın hayat bundan ibaret değil. Çoh büyük oyunlar var dıbına sokem demiyorum sana. Sadece kendini değersiz hissetme bana yeter.

    Kendinde o her şeyi başarabilecek potansiyeli hisset. Saçma sapan ideolojilere kafanı takma, yeniliklere açık ol,kendini ya da insanları kalıplara sokma.

    Kimseyi şu iyidir şu kötü diye kesin çizgilerle ayıramazsın. Kendini bile çözmeye yeni yeni başladın. insanları kategorize etme be gözünü sevdiğim. Ben şu müziği dinlerim gerisi çükümü yesin deyip geçme. Sadece bu kitapları okurum gerisi yalancı oç deme. Akplilere çomar, chplilere ataputçu deme, herkese bi etiket yapıştırmaktan vazgeç artık. Onunda derdini dinle, ötekinin de. Ölç tart öyle kararını ver. En büyük tehlike bu ayrışma. Bak bizi ne hallere soktu.

    Olabildiğince cok şey bilmeye çalış. Bilmenin sana fayda sağlayacağı şeyleri ayırt edebilirsin. Senin aklın var. Seni bi hayvandan farklı kılan o mucizeyi kullan.

    Herkesin bi aklı olduğunu unutma. Yaptığı şeye inanmasını sağlayan sebepler var ki yapıyor değil mi? Onun da aklı var. Kendini üstün de görme. Hepsini açacam. Ne yazdıysam hepsini uzun uzun anlatıcam sana. Havada kalmayacak. Yarım bırakıp gitmeyecem. Merak etme sen.

    Kendinde o dünyayı değiştirecek potansiyel olduğunun farkına var. Ben sana boş özgüven pompalamıyorum. Zamanında balkanları aldığımızda Türk ailelerden bazıları bizim yurdumuz olsun diye oraya gönderildi. Mantıklı bi hareketti.

    Türk olduğu için balkanlara gönderilen o Türk çocuğunun nasıl dünyaya kafa tuttuğunu, sana bu güzel ülkeyi bıraktığını unutma. Onu anlamaya çalış.

    O çok büyük bi alfaydı ki mektupla inandırdı o halkı. Yanında savaşmaya ikna etti.

    Ya da hiç bişeyi yokken, hem yetim hem öksüz bir çocukken, Allah'ın peygamberi Hz. muhafazid. O bir alfaydı. Hem de en büyük alfaydı. Bu dünyanın gördüğü en büyük insandı.
    ···
    1. 1.
      +1
      Faydalı rez
      ···
    2. 2.
      +1
      Muhafazid?
      ···
    3. 3.
      +1 -2
      Akpliler çomar gerçekten, bu o kişiyi belli bir kalıba sokmak değil gerçegi söylemek.
      ···
    4. 4.
      0
      Hangi shichibukai pnp kuma mi
      ···
    5. 5.
      0
      Muhafazidi şirk koşanlar demiyor muydu muhafazide ?Kötü bir anlamı vardı sanırsam (bilmiyorum mübarek yazar sadece soruyorum)
      ···
      1. 1.
        0
        http://www.imgim.com/scre...t_2017-02-07-23-35-19.png yanlış olmasın ben böyle yazdım
        ···
      2. 2.
        +1
        Şimdi düzgün panpa ama az önce muhafazid gördüğüme eminim ☺ sözlük düzeltti heralde neyse, başlık mükemmel acayip ilgimi çektin sen var ya sen adamsın devam et panpa
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      -4
      dünyanın gördüğü en büyük insan ataturk tu
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster