/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +124 -3
    Eğer kafamızı kullanmadan yaşarsak, onlar kazanır. Eğer dünyada bi teknoloji savaşı varsa bu büyük milletin de bu savaşın içinde olması şarttır beyler bayanlar.

    Bu da ancak senin benim gibi gençlerin kendine güvenerek, elinden geldiğince okuması, kendini her alanda geliştirmesi ile olur. Yaptığı işi en iyi yapanlardan olması ile,en azından bunun için elinden geleni yapması ile olur. Gerçek müslüman da böyle olunur emin ol.
    Artık kendini önemsiz görmekten vazgeç, sana diyorum. Sağına soluna bakma. Sen bu dünyada her şeyi yapabilecek bi kapasiteye sahipsin.

    Bunu kullan artık. Şu düzene uyan koyunların arkasından gitme be kardeşim. Kahretme insanı. Ülkemiz elden giderken hala sokaklarda fütursuzca eğlenen adamlardan olma.

    Ben sana eğlenme demiyorum. Ama o adamlardan olma. Bi şehit anasının gözyaşı bile yetmeli seni uyandırmaya. Ama ısrarla uyanmıyorsun. Uyan artık. Bu dünya sensin. Bi kere geldin bidaha gelmeyeceksin. Yaşayabileceğin en güzel hayatı yaşa. Olabileceğin en iyi haline dönüş.

    Şu dıbına kodumun sosyal medya denen şeyine kapılma artık. Ne faydasını gördün onun. Kendin için yaşa. Gittiğin yerlere fotoğraf atmak için gitme. insanlar beğensin diye bişeyler yapmaktan vazgeç. Kendin için yaşa. Kendin için yaşa ki seni sevenler mutlu olsun. Annen baban mutlu olsun.

    Her şeyi anlayacaksın sonunda. Elimden geldiğince anlatıcam ben sana. Kadın/erkek ilişkisi,bu dünyada neden varsın, nasıl mutlu olursun,bu hayatı en güzel nasıl yaşarsın.

    Hepsini beraber anlamaya çalışacağız burada.
    ···
    1. 1.
      +14
      'insanlar beğensin diye bişeyler yapmaktan vazgeç.' Seni alnından öpüyorum.
      ···
      1. 1.
        +2
        En büyük kayıp burda zaten herkes başkası icin bir değişim çabasında ama bu dassani vakumladigim kendimiz icin yaşamamız gerektiğini soyluyo adam cidden koyun degil (herkes gibi) farkli başarılı bir uğraştasın 2. Kez okuyorum
        ···
   tümünü göster