/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +479 -21
    Sana hayatı yaşamak nasıl olurmuş, elimden geldiğince onu anlatacam güzel kardeşim. Şu kıyametle burun buruna olduğumuz, kimin ne olduğu belli olmayan zor günlerde size mutlu olmak nasıl olur anlatacam.

    'alpha olcez len mq,herkesi gibcez len mq,umursamaz olun len mq' tarzı altı boş vaatlerle gelmedim buraya tabi ki. Huzur, mutluluk nasıl bulunur;bir kişi dahi olsa burada ona anlatacam. Size bunu bunu yapın demek haddime değil. Bunları bi abi, bi kardeş,bi arkadaş tavsiyesi olarak almanızı isterim. Amacımız istediğimiz kızı düdüklemek,her kızı elde edebilecek 'alpha erkek' ya da her erkeğin taptığı 'alpha kadın' olmak değil. Bunlar hep başkaları için olunmaya çalışılan şeyler. Mutluluk vermesi çok zor.

    Bu vaatlerle buraya gelen adamların hepsini okudum. Hepsinden bişeyler aldım. Saygım sonsuz. Kafamdaki süzgeçlerden geçen o özü, sizinle paylaşmak için geldim.

    Hayatı yaşamayı öğrenmek. Belki ben de sizlerden bişeyler öğrenirim, belki siz benden öğrenirsiniz bilemem. Denemem lazım.

    Oybirinci xde diyecek arkadaşlarım da okusun,
    Primci oç diyecek kardeşler de okusun,
    Anancı biraderler de okusun,
    Sadece güvenin bana ve okuyun.

    Buraya bunları yazmak çok içimden geldi. Beş sene önce tadından yenilmeyen şu ortamın hala güzel insanlar barındırdığına inanıyorum. Yaşları küçük olan çok kardeşim de var. Bunu da biliyorum. Geçen bi arkadaşa harç bile toplandı burada. Siz mutlu olmayı hakeden insanlarsınız.

    Şimdi, başlayalım.
    ···
   tümünü göster