/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Kuranı okuyup ateist olmaya nasi karar verdin
    ···
    1. 1.
      +3 -8
      z. muhafazid’in Zeyneb’i kendisine ayarlamak için uydurduğu ayet
      AHZAB 37. (Resûlüm!) Hani Allah’ın nimet verdiği, senin de kendisine iyilik ettiğin kimseye: Eşini yanında tut, Allah’tan kork! diyordun. Allah’ın açığa vuracağı şeyi, insanlardan çekinerek içinde gizliyordun. Oysa asıl korkmana lâyık olan Allah’tır. Zeyd, o kadından ilişiğini kesince biz onu sana nikâhladık ki evlâtlıkları, karılarıyla ilişkilerini kestiklerinde (o kadınlarla evlenmek isterlerse) müminlere bir güçlük olmasın. Allah’ın emri yerine getirilmiştir.
      Bu ayet Hz. muhafazid’in ciks hayatı hakkındadır, ve hangi karısı ile hangi gece yatacağını belirleyen sıradan muaf tutmuştur.
      AHZAB 51. Onlardan dilediğini geriye bırakır, dilediğini de yanına alırsın. Boşadığın hanımlarından arzu ettiğini tekrar yanına almanda, senin üzerine bir günah yoktur. Böyle yapman onların mutlu olmalarına, üzülmemelerine ve hepsinin, senin verdiklerine razı olmalarına daha uygundur. Allah, kalplerinizde olanı bilir. Allah hakkıyle bilendir, halîmdir.
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      namaz kılın diyor nasıl kılıncağı yazmıyor.
      ···
    3. 3.
      +1
      dahası da var fakat laf yemek istemiyorum
      ···
    4. 4.
      0
      Cebrail Hz.muhafazid'e Oku demiştir Cebrail Oku seni yaratan Rabbinin adıyla oku demiştir Hz.muhafazid'e okumayı Cebrail öğretmiştir. Abdestde aynı şekildedir Hz.muhafazid ben almayı bilmem demiştir ve Cebrail öğretmiştir. Namaz içinde geçerlidir Cebrail Hz.muhafazid'e öğretmiştir
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster