/i/Tespit

  1. 1.
    +350 -13
    1)hergün salona gelen tip: 30 lu yaşlarda işten çıkar çıkmaz gelen bi abimizdir genelde. para verdik dıbınakoyum tabi gelecez kafasındadır. vücudunu dinlendirmesininde sporun bi parçası olduğu fikrine karşıdır.
    2)kaslı ama kısa boylu : 170 civarlarında seyreder bu abilerimiz. 185 boyundaki genç çocuklara gel kardeşim bak burdan bunu çekersen kanadı yakarsın anladınmı bak böyle diyip kasıla kasıla yürürler.çalışırken ciddi , set aralarında çok şeker adamlardır.herkese bişeyler öğretmek isterler. mekana giren herkesle selamlaşırlar.spora başlarkende orada olup bitirip gittiğinizdede orada olurlar , tek ortamı spor salonudur. mekanda kaç saat kaldıkları tespit edilememiştir ancak saygı duyulası abilerimizdir.
    3)işi bilerek yapan adamlar: gelir , 1 saat düzgün şekilde fazla artislik yapmadan kulaklığını takıp çalışır ve gider. vücutları güzeldir. fazla konuşmazlar ama egoistte değildirdir. bi anda yanınıza gelip size işinize yarayacak küçük sırlar fısıldayabilirler.
    4)uzun boylu zayıf eleman: yeni başlamıştır. girişte kendisine yazılan programa baka baka çalışır. uzun boylu olduğundan yol katetmesi biraz zordur. bunların gelişip gelişemedikleri hep bi muammadır.
    5)pis pis bakan eleman: genelde uzun boylu , yağlıda olsa hacimli vücutları vardır. 2-3 metre etrafındaki aletleri kullandığınızda size ters ters bakabilirler. o aleti kullanıp kullanmadıklarıda belli değildir. mekana girerken çıkarken bi selam vermenize bakacak kadarda yufka yüreklidirler , hemen yumuşarlar. bakışmayın diyaloga geçin.
    6) boş boş duran tipler: bunları bi ağırlık çalışırken göremezsiniz pek. oraya ne için geldikleride belli değildir. etrafta gezerler. kum torbasına artis artis gölge hareketleri yaparlar. aynaya bakarlar sürekli. ve kızların zütlerini her an keserler.
    7) işi bilmeyen adamlar: bunlar sempatiktir dıbınakoyum. belini düz tutması gereken yerde türk kızı gibi kambura yatar. hareketleri yarak kürek yaparlar. sanki hiç hata yokmuş gibi ciddi bi şekilde icra ederler sporlarını ancak abi bu hareket yanlış dediğiniz anda gülmeye başlarlar ya şunu bi gösteriver bana be derler, sizide güldürürler. yıllardır sizin o hareketi yanlış yaptığını söylemenizi beklemektedirler. gidin yardımcı olun.
    8) ekip çalışanlar: bunlar 3-4 arkadaştırlar ve türlü kategorileri vardır. vücutları ne kötü ne iyi denilecek tiplerdir. fazla münakaşaya girilmesi tavsiye edilmez ters çıkabilirler. birbirlerine yardımcı olurlar ve genelde bi makineyi sıra sıra çalışıp o makineyi uzun süre işgal eder huur çocukları.
    bide yeni başlayan halı saha tayfası vardır. bunlar temiz içimizden çocuklardır, spora gideriz bize program verirler çalışırız çıkıştada bi tantuni gömer okey atar eve gideriz diyen tiplerdir. gelişemezler ama pırıl pırıl çocuklardır.
    9) deli gibi giyinen tipler: bunlar sanırsınızki c.ronaldo dıbınakoyum. nike ayakkabılar, enerji içecekleri, herşeyin en pahalısını giyerler ama bi gib bilmezler ve hafif kiloda çalışıp çıkar giderler ama salonda iyi bastık diye ortamlarda anlatır.
    10)koşu bandında çalışan adamlar: +40 yaş üstü formuna dikkat eden ağırlıkla pek işi olmayan , genelde koşu bandında terleyen adamlardır. devlet memuruda olabilir bi şirketin sahibide. biraz cooldur bu abiler.
    11)milleti izleyen adamlar: bunlar boş boş çalışanları izlerler. arada dambıl alıp curl yaptıkları görülür. sanırsınızki büyük bi sırrı keşfediyolar dıbınakoyum yat makinaya çalış işte.ama yok izlerler. kepçe izleyen tayfayıda bunlar organize eder.
    12)muhabbet eden adam: bunlar gayet ciddi ve hevesle spora başlayıp 3-4 setten sonra cıvıtmaya başlarlar. futboldan siyasete, dövizden oto sanayiye kadar her konuya uzanan muhabbete dalarlar. set araları dinlenme süreleri 15dk dır dıbınakoyum. kaslarını sıcak soğuk şok etkisiyle şaşırtarak geliştirme gibi bi tekniğin öncüleri olabilirler. bi kaç hafta sonra göremezsiniz bunları heveslik adamlardır.
    13)yeni başlayıp sizi izleyen çocuk: bunlar yaptığınız hareketleri inceler. boş boş izleyen adamlardan farkı öğrenmek isteyip soru sormaya çekinmeleridir. ufak tefek yardımlar edebilirsiniz ama bi kere kuyruğunuzu kaparlarsada her taku sorarlar dıbınakoyum fazla sırnaşmalarına izin vermeyin.
    14)salondaki en sağlam adam: vücudunun hacmiyle ve kaldırdığı ağırlıklarla en taşaklı abiler bunlardır. çoluk çocukla muhattap olmazlar. orta giblet adamlardan bench presste vs. yardım alırlar. havaları kendilerinden daha iyi biri gelene kadardır. daha sağlam bi adam gelince göz ucuyla kesişirler. rekabet içerisinde gibi gözükselerde kısa bi süre sonra kanka olur bunlar dıbınakoyum
    15)bacak ve kalça çalışan kız: niyet bellidir. züt büyütmek. squat, bacak makinalarına girer. bazıları düzgünce sporunu yapar bazıları daracık taytını gözünüze sokarak domalır. spor esnasında ellerinden cep telefonu ve ayna selfileri ekgib olmaz. bu kızları stalklayabilirseniz clublarda takıldığını görebilirsiniz.
    edit: (bkz: yeni okulumda asi kızla yaşadıklarım)
    http://www.fitness-salonu...or-merkezi-manisa__2_.jpg
    ···
   tümünü göster