/i/Tespit

  1. 1.
    +61 -8
    Üst Edit : BAZI BiNLER ÇOK UZUN PRiM KASIYOR GiBi MESAJLAR ATMIŞ BURDAN HEPSiNiN DIBINA KOYAYIM BENiM AMACIM EN BAŞINDAN BELiRTTiĞiM GiBi NE TREND NEDE PRiM KASMAKTIR SEVGiLi iNCi SÖZLÜK AiLESiNDEKi ABAZAN SAYISINI AZALTMAK AMAÇLI AÇILMIŞ BiR BAŞLIKTIR

    Bir Kızla Nasıl Tanışılır Sorusunun Birinci Cevabı: Fikir Açılışı

    ilk olarak size Fikir Açılışı denilen bir yöntemden söz edeceğim.

    Fikir açılışları sayesinden tanışmak istediğiniz bir kızın sizi reddetme olasılığı oldukça azalır.

    Ayrıca dışarıdan bakanlar kızla tanışmaya çalıştığınızı anlamazlar, birbirinizi önceden tanıdığınızı sanırlar.

    Bu iki özellik fikir açılışlarını bazı erkeklerin favorisi yapar.

    Belki şu an kafanızdan şu soru geçiyor: Peki, ama fikir açılışıyla bir kızla nasıl tanışılır?

    Size hemen şimdi kullanabileceğin bir fikir açılışı örneği veriyorum. Tanışmak istediğin bir kızın yanına gidip ona bunu söyle:

    Merhaba, bir konuda bir kızın (ya da kadının) fikrini almalıyım, deminden beri bir konuyu tartışıyoruz arkadaşlarla ama bir sonuca varamadık, sence erkekler mi daha çok yalan söyler yoksa kadınlar mı?

    Tek yapmanız gereken kızın yanına gidip bunu söylemek.

    Size çok büyük ihtimalle bir cevap verecektir, ya kadınlar diyecek ya da erkekler.

    Neden bu soruyu soruyorsun ya da anket mi yapıyorsun demesini engellemek için şunu ekledim:

    deminden beri bir konuyu tartışıyoruz arkadaşlarla ama bir sonuca varamadık

    Eğer bunu söylemezsen bu soruyu neden soruyorsun ya da anket mi yapıyorsun diyebilir züt gibi kalmamak için buda önemli

    Bir kızla nasıl tanışılır konusunda önemli olan başka bir şey daha var:

    Kız cevap verdikten sonra en fazla bir dakika içinde bu konuyu değiştirmelisin. Kim daha çok yalan söyler olayı ya da sorduğun başka bir şey sadece sohbeti başlatmak içindi, eğer uzatırsan sıkıcı bir hale gelir.

    Bir kızla nasıl tanışılır diye düşündüğünde, fikir açılışlarını ister tek bir kıza yapabilirsin istersen iki ya da üç kıza birden yapabilirsin. Hatta yedili bir kız grubu olabilir, onlara bile yapabilirsin. Kalabalık olduklarında daha eğlenceli olabilir.

    Seninle paylaştığım bu fikir açılışının aynısını yapmak zorunda değilsin, kendi konularını kendin bulabilirsin. Sadece hangi konuda fikir alıyorsan o fikri neden aldığını da söylemelisin. Yoksa anket mi yapıyorsun ya da neden soruyorsun tarzı cevaplarla karşılaşabilirsin.

    Bir Kızla Nasıl Tanışılır Sorusunun ikinci Cevabı: Direkt Açılışlar

    ikinci yöntem Direkt Açılış. Eğer fikir açılışlarının sana göre olmadığını düşünüyorsan ve normal hayatında da aklına eseni yapmayı seven biriysen o zaman direkt açılışları kullanabilirsin.

    Direkt açılışların olayı; bir kızla nasıl tanışılır diye düşündüğünde, o an aklından ne geçiyorsa DÜRÜST ve SAMiMi bir şekilde bunu kıza söylemektir. Elbette bunu bir ezik gibi değil, havalı bir erkek gibi yapmalısın, yoksa hiçbir işe yaramaz.

    Direkt açılışa örnek olarak şunu verebilirim:

    Merhaba, dışarıdan oldukça havalı görünüyorsun, o yüzden de yanına gelip seninle tanışmak zorundaydım. Ben Gökhan ve kıza elini uzat.

    Bu açılışı aynen bu şekilde kullanabilirsin. Kızın elbisesi dikkatini çekmiş olabilir, o zaman elbiseyi çok iyi taşıdığını söyleyebilirsin. Kızın saçları dikkatini çekmiş olabilir ya da kıyafetlerindeki renk uyumundan hoşlanmışsındır.

    Şunun gibi bir şey olabilir:

    Merhaba, korkmana gerek yok anketör falan değilim, sadece şunu söylemeliyim… Harika görünüyorsun, tarzına bayıldım, saçlarının rengi ve giyimin süper *

    Aklından ne geçiyorsa dürüst bir şekilde onu söyle.

    Direkt açılışları kullandığında inanılmaz özgür olduğunu hissediyorsan bu açılış türünün tam sana göre olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    Peki, bir kızla nasıl tanışılır konusunda başka hangi yöntemler var? Üçüncü bir yöntem olarak şimdi anlatacağım durum açılışlarını kullanabilirsin.

    Üçüncü Yöntem: Durum Açılışı

    Üçüncü yöntem olarak da durum açılışlarını kullanabilirsin.

    Durum açılışlarının olayı, O ANKi DURUMA GÖRE bir yorum yaparak tanışmaktır. Duruma göre konuşmalısın ve bu sanki çok normalmiş gibi davranmalısın.

    Örneğin, Starbucks’ta sıradasın ve önünde de bir kız var. Kızdan hoşlandın ve kızla tanışmak istiyorsun. Eğer Starbucks’a sık gidiyorsan sıra beklenen yerin önünde genelde bir tatlı dolabı olduğunu bilirsin.

    Hoşuna giden bir kız gördüğünde ve bir kızla nasıl tanışılır düşüncesi aklından geçtiğinde, kıza bir anda şöyle bir şey diyebilirsin:

    Şu üzerinde çilekler olan pastayı görüyor musun? Harika bir şey, tadı çok güzel

    Buradaki en önemli şey şu:

    Hiç merhaba ya da bir şey söyleyebilir miyim falan dememelisin. Bu çok önemli, en ufak bir tanışma muhabbeti yapmamalısın. Bir anda bir şeye yorum yaparak muhabbete girmelisin.

    Örneğin, o an bulunduğun yerde bir konser platformu kuruluyor olabilir ya da bir festival görüntüsünü andıran çadır gibi şeyler kuruluyor olabilir. işte sana kızlarla tanışmak için süper bir bahane.

    bir kızla nasıl tanışılır Tek yapman gereken kızlara “Burada konser mi olacak”, Burada ne olacak biliyor musuz gibi şeyler sormak.

    Elbette sonra da korkmadan muhabbeti devam ettirmelisin…

    Kendi kendine bir kızla nasıl tanışılır dediğinde, durum açılışlarını her yerde herhangi bir durum için kullanabilirsin.

    Bir kızla nasıl tanışılır konusunda üç farklı tanışma yöntemi gösterdim.

    Bunları kullanarak hem reddedilmekten kurtulursun hem de reddedilme konusundaki hayali KORKUNUN üstesinden gelirsin.
    ···
   tümünü göster