/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -5
    Biliyorum uzun bir yazı oldu ama buraları ailesi gibi gören herkesi bu yazıyı okumaya davet ediyorum. KARDEŞLERiM ABiLERiM SiZE iHTiYACIM VAR LÜTFEN YARDIM EDiN. :(

    Beyler size bir sorunumu anlatacağım umarım dinlersiniz. Yorumada konu ile ilgili düşünce ve önerilerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. inşallah bu yazı ve altına gelecek öneriler bu soruna sahip ben ve benim gibi diğer insanlarında yararına olur.

    Başlıyorum.
    Beyler biz istanbulun büyük ailelerinden bir aileyiz 2 halam (1i memlekette onu saymıyorum ama onunlada hatta herkesle aramda var bu problem. Memlekettekini saymassak 2) 2 amcam 3 dayım 1 teyzem 40a yakın kuzenim var. Ailemi tanıttıktan sonra olaya başlıyorum.

    Kendimi benden 1 yaş büyük bu sorunu olmayan kuzenimle karşılaştırarak anlatacağım.

    Beyler ne zaman halalarımdan teyzemden biri ile fotoğraf çekinsek veya sarılsak ben sarılamıyorum. Boynumu uzatıyorum onlar bana sarılıyor o kadar. Bu kuzenim ise kendilerine sıkı sıkı sarılır. Annesine sarılır gibi. Ama ben nedense öyle yapamıyorum. Bakın 2 3 saat önce halamlardaydık halamın doğum gününü kutladık foto çekiniyoruz falan neyse sıra bana geldi halamın yanında dümdüz durdum sonra kadın tuttu kolumu omzunun üstüne attı bende odun gibi kolumu uzattım öbür koluna doğru sarılamadım. Nedense hep böyle oluyor. Kesinlikle halalarıma kötü gözle bakmıyorum aklımdan bile geçmez sonra halama dokunmanın günah olmaması gerektiğinide düşünüyorum. Yani caiz değil falan diyede düşünmüyorum
    Ama annem babam kardeşim teyzem ve erkek tanıdıklarım hariç hiçbir bayana sarılamıyorum bu neden olabilir sizce?
    Kuzenim herkese sarılır gayet rahat ve daha samimi gözükür. Ama ben sanırım bu durumdan dolayı biraz soğuk duruyorum ve benden soğumalarından korkuyorum.
    Sizce burda kim haklı yani düşünceleriniz ne ?yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
    ···
   tümünü göster