/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 776.
    +6 -1
    Neden bilmiyordum ama bu sefer tadı farklıydı dudaklarının. Sanki uzun süredir öpmüyormuşum gibi, sanki öpmeye öpmeye unutmuşum gibiydi. Ama hemen canlandı aklımda dudaklarının o tenime dokunuşları. Unutmamıştım. Unutamazdım. Onu nasıl unuturdum ki zaten ?
    Üzerimdeydi. sadece öpüyorduk birbirimizi.Bi elini omzuma yaslamıştı. Karnımın biraz altında oturuyordu. Başını kaldırdı. Ellerini göğsüme yasladı, masaj yapar gibi okşamıştı biraz. Karnımdaki yaraya dikkat ediyordu bu esnada.
    Başını sargıma doğru yaklaştırdı. Koklar gibi burnuyla hafifçe dokundu.
    E: acıyor mu
    B: biraz
    Sargımın etrafını öpmeye başladı. Hafif hafif dudaklarını dokundurup kaldırıyordu. Başıma doğru öperek yaklaştı. Boynumda durdu. Sürekli boynumu öpüyordu. Kendime yapıştırdım. Sarıldım. Yanıma yatırdım. Yatarak birbirimize bakıyorduk, tıpkı istanbuldaki gibi.
    Gözlerini takip ediyordum. Sürekli fıldır fıldır hareket ediyordu gözleri. Yüzünün önüne gelen açık kahverengi saçlarını bi elimle başının arkasına attım. Yüzünü okşuyordum.
    E: sana bakmayı özledim
    B: bana bakmayı mı
    E: yani, bakışmayı
    B: ne zamandır bakışmıyoruz
    E: izmire geldiğimizden beri gözlerini göremez olduk vanic efendi
    B: al senin olsun
    Sabaha kadar sevişmiştik. Hani askere gidersin de karını arkada bırakırsın ya, hani aylardır görmüyorsundur ya sevdiğini. işte öyle severek, özleyerek dokundum tenine.
    ···
   tümünü göster