/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +66 -6
    Ben 1 Asal Sayıdır başlığını açan yazarım. Bilmiyen yoktur o başlığı ama 7deliklitokmak 7deliklitokmak arkadaşımız o başlığımı değiştirerek üzerinden prim yaparak benim cümlelerimi kullanarak kaç kere trende girdi artık yeter. Şimdi benim başlıklarımı kullanarak trende girenlere iki çift sözüm var. ismi bile özenti zaten amk evladının. Gelip bir kere sormadı bana üstüne anneme sövdü.

    Benim başlığım: (bkz: 1 asal sayıdır)
    Özenti başlıklar: (bkz: anime çizgi filmdir anlatıyorum)
    (bkz: saç tipi etkiler mi)

    Şimdi arkadaşlar beni iyi dinleyin, ben Rayroy yalnız bakın ki bazı kişiler benim başlıklarımı kullanıyorlar. Gerçekten çok yanlış bi davranış. yani kimse kimsenin başlığını kullanamaz, bu bi sanal alem incisözlük diye bi site. Lütfen haddinizi bilin arkadaşlar.

    Haddinizi bilmiyosanız ananızı avradınızı ben giberim, tamam mı? Ananızı avradınızı gelmişinizi geçmişinizi gibiyim. Orrrosspu çocuğu binleri lan ha, dıbına koduğum üç kuruşluk adamsınız lan siz ha, entry girmeyi bilmeyen huur çocukları lan ha, hepinizin anasını gibeyim lan hepinizin avradını gibiyim lan hepinizin kız bacısını gibiyim lan dıbına kodumun evlatları.

    Lan kim bana karşı geliyosa varya anasını avradını gibiyim lan ha, kim beni sevmiyosa anasını avradını gibiyim lan sülalesini gibiyim lan ha. Gıcık kapan kim varsa anasını avradını gibiyim lan, dıbına kodumun huur çocukları kendinizi ne zannediyosunuz lan ha dıbına kodumun evlatları ha? Burda karşınızda Rayroy var lan Rayroy var başka kimse var mı ha?

    dıbına kodumun evlatları bir gün gelicek gücümü herkes görücek, dıbına soktumunun binleri, dıbına kodumun zütleri, konuşmayı bilmeyen huur çocukları, kendi kendine başlık açan huur çocukları. bir gün gücümü görüceksiniz lan hepiniz gücümü görüceksiniz. vaaay diceksiniz vaaaaay Rayroy büyük adammış biz kıymetini bilemedik onun dıbına kodumun binleri sizi.

    Not: Okuduğunuz için teşekkürler ben dj ercik değilim
    ···
   tümünü göster