/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +24 -4
    nereden başlayayım ki. ilk üyeliğimi 3.nesil almıştım. o zamanlar. her an açık üyelik yok. arada duyum alıyorsun üyelikler açılmış diye gecenin bir yarısı belki üyelik kapmak için pusuda bekliyorsun. öyle önüne gelen üye olamıyor. serkan bir sözlük kurduk diyor. insanların buraya gelip gerekirse rahatça küfür edebileceği derecede özgür bir ortam. küfürden kastım anancılık değil amk liselileri. internete değişik bir soluk getiriyorlar. yapılan ince espriler, muhalif yapısı, efsaneleşmiş adından söz ettiren ziyaretler incinin altın yıldızları oluyor tepeye.

    sadece gezi eylemlerinde admin serkan dahil gezi eylemlerine sahip çıkıp dik duruşu gururlandırmıştı beni. burada olmaktan buraya girmekten zevk alırdım.

    sonra ne olduysa serkanı da bir para kaygısı aldı. önce format değişti. sözlüğün tasarımı, sürekli açık üye alımı... dalga dalga geldi liseliler ergenler ilkokullular bastı sözlüğü. 11. nesil ne ulan 11. nesil var artık. bizi analtıncıyız diye utanırdık reislerden. fazla yorum yapınca gibtir amk analtıncısı diye ayar yerdik.

    şimdi bakıyorum sözlüğü açılan başlıkların seviyeleri yerlerde. arada 1-2 kişi gibertme yapalım diyor. açılacak davalardan öyle bir korkuyorlar ki yarım kalıyor. olan bitene bakıyorsun yeni nesil modlar ergenler gibi sidik yarışına girmiş. modların chat odası olmuş.

    serkanın ilk kurduğu inci sözlük yok artık. inci ruhu ölmüş. serkan ruhunu şeytana sattı. bu ona para getirdi ama inci ruhu öldü artık. tamam çok üyeleri var eski ruh yok kimse artık burayı giblemiyor. eski tanıdığım reis yazarlardan kimse kalmadı artık. saçmasapan acayip kaotik bir ortam oluştu burada.

    al bu da olmazsa olmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=fZbrX8h14pE

    ben serkanı bu muhalif yapısıyla hatırlayacağım.
    ···
   tümünü göster