/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    NASA'nın deşifre olan programlarından bir tanesinin adı, "Blue Beam", yani "mavi ışık"tır.

    Temel amaç,Kudüs merkezli tek yeryüzü devletini (yeni dünya düzeni) oluşturabilmektir. Bunun için bütün dünyadan görülebilecek bir hologram oluşturulacak ve bu hologram, o toplumun inancına göre figürlerle yine o toplumun diliyle hitap edilecek şekilde uydulardan, HAARP ve casus uçaklardan faydalanarak bir gösteri yapılacaktır. Bu sırada düşük frekanslı yayınlarlar yapılarak beyinler etkilenmeye çalışılacak, işin içyüzünü bilmeyenler ise bu aldatmaya inanacaklardı

    Bu Proje, uygulanmakta olan senaryonun sadece görsel yönüdür. Bu projeyle amaç, uzay ve dünyadaki bağlantıları kullanarak özellikle gökyüzünde çeşitli görüntü ve simgeler oluşturmaktır. Yeni nesil lazerler sayesinde gerçek zamanlı hologramlar oluşturulmaktadır. Özellikle dinsel simgeler ve imgeler kullanılarak insanların beklediği veya görmek istediği bir takım görüntüler gösterilmektedir. Aşağıdaki videolarda da görülebileceği gibi, insanlar, görüntüler karşısında şaşkınlık ve hayrete düşüyorlar. Bir de bu görüntüleri kutsal mekanlar üzerinde yaptığınızda etkisi kat be kat Artıyor.

    Amaç, aslında çok basit. Dinsel kaynaklarda bahsedilen ve beklenen Mesih, Mehdi çıkış alametlerini dünya teknolojileri sayesinde hayata geçirmek ve insanları kendi çıkartacakları, rol verdikleri kişilere itaat ettirmek.

    Bu projenin ilk ayağında birçok arkeolojik bilginin çökertilmesiyle ilgilidir. Olay, dünyanın belirli yerlerinde yapay olarak oluşturulan depremler ve akabinde ortaya çıkacak olan arkeolojik yeni buluşlar sayesinde bugüne kadar öğrenilmiş ya da öğretilmiş dinsel/ilahi bilgilerin hatalarını ve yanlış anlaşılmış olduklarını gözler önüne serecek. Bulunan tüm bilgiler ülkelerin dinlerini yüzyıllardır yanlış anlaşıldığını ortaya koyacak! Pgibolojik hazırlıklar çoktan filmler sayesinde başlatıldı. Bunun ilk örneği, “2001: A Space Odyssey”, ardından “Star Trek” serisi ve “Kurtuluş Günü” filmi. Tüm bu filmler uzaydan gelen bir ET saldırısını ve tüm dünya halklarının ve ordularının birleştiği bir ani betimlemektedirler. En son film serisi “Jurrasic Park” evrim teorisini tekrar mikroskop altına almakta ve Tanrı'nın sözlerini yalanlamaktadır.

    daha fazla anlatmayayım youtuba da onlarca video mevcut izleyin izlettirin

    https://www.youtube.com/watch?v=LEaAjWduSqM

    https://www.youtube.com/watch?v=f5c5MoGRhYk
    ···
   tümünü göster