/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +303 -40
    Eğer fethullah gülen 2010 senesinde ölseydi neler olurdu ? O zamanlar hocaefendi çok saygıdeğer fethullah gülendi. Hizmet hareketi lideriydi. Neler olurdu biliyormusunuz?
    Ülkede Milli Yas ilan edilirdi.

    Başta Bekir Bozdağ, Bülent Arınç ve Melih Gökçek olmak üzere bir çok siyasetçi Tv ekranlarında ve sosyal medya hesaplarında üzüntülerini dile getirir ve ağlarlardı.

    Cenazesini Türkiyeye getirtip çok görkemli bir karşılama ve çok görkemli bir cenaze töreni gerçekleşirdi.
    Neden Amerikada yaşayıp orada öldüğünden dem vurulur gülenin yurtdışına çıkmasına sebep olanlar eleştirilirdi. Kendisine türbe tarzı bir anıt mezar yapılırdı.
    Fakat gülenin ne mal olduğu anlaşıldı. Laik diye aşağıladığınız kesim feto nun ne mal olduğunu yıllardır söylüyordu.
    Şimdi ölse geberdi şerefsiz diye ülkede bayram ilan edilir.

    Feto denen şerefsizin terörist olduğunu 40 yıl sonra anladı milletimiz.
    Adam ülkenin en önemli kurumlarında en önemli mevkilerine adamlarını yerleştirmiş. 15 Temmuzda Halkın paralarıyla alınan tankı topu tüfeği millete karşı kullandı. Milletimiz anladı bunun ne mal olduğunu ama iş işten geçmek üzereydi daha büyük bir felaket olabilirdi.

    Şimdi birisi çıkmış tek adam olmak istiyor. Sadece Erdoğan için değil kendisinden sonra bu makamı kötüye kullanan birisi olabilir. Başkanın yetkileri sınırsız gibi neredeyse.
    Şimdi yıllar önce feto yu eleştirince kızdığınız o laik kesim diyor ki Başkanlık kötü Hayır diyelim. Neden hayır diyelim çünkü; yasama yargı yürütme tek elde toplanıyor ve getirilmek istenen anayasa suriye anayasasına çok benziyor,tek adam rejimi yaratılmak isteniyor.

    Yıllar sonra yine kandırıldık dememek için, çocuklarımızın,torunlarımızın geleceği için Hayır.
    Sen ben sağ sol yok Türkiye var. Alevisi Sunnisi yok Türkiye için hayır demeliyiz. Feto ya yıllar önce laf etmeyen ve ettirmeyen kesim şimdi kandırıldık inandık diyor.

    Bakın 10 sene sonrada kandırıldık inandık demeyin Hayır deyin.
    ···
   tümünü göster