/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +4 -1
    Selamin Aleyküm beyler. Bu entry'de I-Doser hakkında bildiğim her şeyi anlatıcam. Ayrıca bu entryde yazılanların %65'i kendi cümlelerim, %35'i ise alıntıdır.

    + iDoser nedir?
    - iDoser, aslında alternatif bir tıp çözümüdür. Tam olarak tanımlamak gerekirse iDoser, Dijital bir uyuşturucudur. iDoser, beyninizin bazı bölgelerini Ses Dalgalarıyla uyuşturur veya harekete geçirir. Yani iDoser kulaklıklarla dinlenerek kullanılır. iDoser'ın adı üstünde bir çok dozu vardır. Mesela "Quick Happy" çok kısa bir dozdur ve insanı mutlu eder. Gates of Hades dozu ise insan bilincinde yatan tüm korkunçlu gerilimli duyguları ortaya çıkarır ve insana ölüm korkusu verir.

    + iDoser bağımlılık yaratıyor mu?
    - Bildiğim kadarıyla hayır fakat yine de bana güvenip başlamayın.

    + iDoser bir düzene göre mi dinlenmeli?
    - Evet, I doser için bir düzen şart. iDoser'ın seviyeleri vardır. Orta --> Güçlü --> Çok güçlü --> Ebesinin Nikahı (Aşırı Güçlü)
    olarak sıralanmaktadır. Aşağıda bir "Kullanım Takvimi" görüyorsunuz. (Alıntı)

    Pazartesi: Karanlık bir oda ayarlayıp kulaklığımızı takıyoruz. Yüzümüze yumuşak bir havlu veya bir bez koyuyoruz. Dozu başlatıyoruz. Quick Happy 5 dakikalık bir dozdur. Süre bitene kadar dinliyor ve ilk kahkahamızı atıyoruz.

    Çarşamba:Dinleyeceğimiz doz , tekrar Quick Happy . Unutmayın bir dozu 2. ve 3. denemede net hissedersiniz. ilk denemede reaksiyon alamamak çok normaldir.

    Cuma:Beynimiz I-Doser yoluyla kahkaha atmayı öğrendi Ve şimdi asıl önemli olan hisse geldi . Düşünce hızlandırma , farklı hissetme ve olduğundan farklı düşünme. Dinleyeceğin Doz Tranquil . Güzel bir doz buda, ruhu okşuyor.

    Pazar:Ve ilk sevindirici haber. Hızlı uyuşturucu Nitrous. Bu doz size eğer daha önce THC içeren ( esrar , bally , crystal meth , rivotril , salvia , intellent ) madde kullandıysanız etkileri daha net olacaktır. Fakat eğer hiç kullanmadıysanız. Sizi yinede kendinizden geçirecek kadar etkilidir.
    Eğer korktuysanız BU GÜNE ÖZEL 2. Haftanın dozlarından bir tanesini dinleyebilirsiniz.

    Devdıbını ilgi gelirse yazarım.
    ···
   tümünü göster