/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +64 -7
    Ever beyler. Elveda. Sözlük cidden artık keyif vermiyordu be. Gitmeden son bi muallaklik yapıp en çok şuku almış entrylerimin çoğunu sildim. Arkadaşlarla vedalaştım. Başlıklarda ettiğimiz güzel bir muhabbet varsa sildim. Niye bilmiyorum. içimde kalmasın diye sanırım.

    Silinirim az sonra. Panpa bana bunu demiştin düzeltirmisin. Nick6 ma şöyle bi entry girmiştin düzeltirmisin diyorsanız yazın düzelteyim.

    Kusurum varsa affola. içinizde kalan birşey varsa yazın. Eyvallah panpalarım. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.

    (bkz: cemile çomar dedim)
    (bkz: behlülede yavşadım)
    (bkz: eeeee daha napayım amk)
    (bkz: son vedaları ettim)

    31 Ocak 2017/ Elveda güzel sözlüğümün iyi kalpli yazarları.

    Edit: Dün öyle sessiz sedasız önemli entrylerimi/başlıklarımı silip gidiyordum. Saat 5 falandı. Dedim bari hesabı sildirteyim normal bir mesaj atacaktım bi moda. Sonra düşündüm hem o an okuyup yazan bir 10-15 panpama veda edeyim hem bu binlere eğlence çıksın.

    Sordum hesabı kime sildirteyim diye. Hayvan gibi silen birine yazdı biri. Yukarıdaki mesajı yazdım. Herkesten helallik istedim. Sonra serkanla namik aklıma geldi içimde kalanları onlarada yazdım. Dedim sizin içinizde kalan bişey varmı. Biri Behlüle yavşa dedi. Biri cemale çomar de dedi. Yaptım.

    Sonra silinmem lazımdı amk.

    Şimddiiiiiii gel gelelim bu halime.
    dıbına koyayım. Benim 10 dakikalık eğlencem vardı bi gibi beceremediğiniz gibi silemediniz beni. Üstüne üstlük trende girdi. Bir milyon pm aldım. dıbına koduklarım benim trendde ne işim var.

    Şimdi ben milleti ifşalarım milli ırki değerlere söverim. Her türlü yerim o silliği. He siz diyorsunuz ki yok yazarların huzuru kaçmasın beni sileceksiniz.

    Şimdi bebeklerim siz diyorsunuz bu dıbına koduğum bi gibtirip gidemedi. Akşama kadar burdayım bekleyecem. Ama o silliği yesemde yemesemde yarın yokum. Dahada yolum düşmez. Bir gün duyarsam burası düzelmiş gerçekten sillik yemesi gerekenler yemiş. Gelir uzaktan okurum entrylerinizi. Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster