/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
https://www.delibaraj.com/kayit?refID=19417
  1. 1.
    0
    meraba işsiz ve işli tayfa hepinize kucak dolusu selam. bir iki aydır entry girmiyordum okul hayat gibi dünya işleri ile uğraşmakta idim. bu başlığı açma sebebin komik bir ismi olan 2017 yılıyla yeni üye olmaya başlamış bu internet sitesini konuşmak. 23 yaşında üniversite öğrencsiyim bölümüm bende kalsın. ama iki tane bilg müh. okuyan arkadaş yanyana gelse 2 gün uğraşsa heralde bir çiftlik kurar sanal alemde 3ay para toplasa milletten sonra çekse gitse( ki bunu rahatlıkla yapabilir yasalar düzenlenmemiş) hayatını yaşardı mesleğine gerek kalmadan. bu sitede ona benzer biraz daha can alıcı noktası 3 4 ay öncesinden haberlerinin ve görüntülerinin paylaşılarak merak uyandırılmaya çalışılması. belki bu işi biraz daha önemli hale getirmeye çalışmak içindir.

    oyundan bahsedeyim giriş ücretsiz. Oyuna giriş yaptığınızda size 1500 altın veriyor başlangıç için. Şimdi elektrik üretmek için hidroelektrik santralinize türbin almanız gerek. Bunun için ana sayfanızda türbin al bölümüne tıklıyoruz. 6 tane türbin var. Biz 1500 altın ile 2 tane Pelton alarak saatte 2×100=200kw elektrik üretmeye başlıyoruz. Depomuz var depo 8 saatte bir dolar. Dolduktan sonra üretilen elektrik boşa gider. Bunun için 8 saat dolmadan boş vakitlerimizde siteye girerek anasayfada çıkan elektrik sat butonuna basarak ürettiğimiz elektriği satıyoruz. Peki buna karşılık bize ne geliyor? Yüzde 80 altın ve yüzde 20 kömür geliyor. Altın ile ödeme puanı alabiliriz veya oyunumuzu geliştirmek için türbin geliştirip türbin satın alabiliriz. Kömürü ise altına dönüştürebiliriz veya gerçek paraya. 1000 kömür = 1 tl ediyor şu an oyunda.

    dediğim gibi oyun yeni biliyosunuz bu işlerde ilk girenler her zaman karlı çıkar. bunun için bende bir ekip kuruyorum. incisözlüğün boş veya dolu panpalarına sesleniyorum günde bir iki dk ile ayda 25 30 tl başlangıçta kazanılabilir. ekibim ile yüzde 10 daha hızlı gelişebilirsiniz. linki bırakıyorum burdan kayıt olabilirsiniz.

    https://www.delibaraj.com/kayit?refID=19417

    edit: fotoyu zütüne soktum @2
    ···
   tümünü göster