/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +988 -58
    Geçen gün bir başlık açtım. (bkz: kadınlar tecavüzcülerden nefret etmezler)

    Bu başlıkta iki gerçek vakayı kıyasladım.

    Ilkinde, genç ve yakışıklı bir futbolcu 15 yaşında bir kızı hamile bırakmıştı. Futbolcu hapisteyken yüzlerce kadından ateşli aşk mektupları almıştı.

    Ikinci vakada ise, çehresi de gelir düzeyi de vasat bir erkek, 17 yaşında bir kızla yatmak suçundan mahkemelik olmuştu. Ve binlerce kadın, sokaklara dökülerek adamın idam edilmesini talep etmişti.

    Yazıda şu sonuca varıyordum: Iki vakada suç aynı olduğuna göre, kadınlar tecavüzcülerden değil yoksul ve tipsiz erkeklerden nefret ediyorlar... yani bizden. Fakat bu nefreti kusabilmeleri için, önce bir kabahat işleyip onlara bahane temin etmemiz gerekiyor.

    Bu benim fikrim. Bunu savunma hakkına sahibim. Eğer haksızsam, bana neden haksız olduğumu anlatın.

    FAKAT adminimiz kadın virtuozu öyle yapmadı. Her zaman yaptığı gibi açtığım başlığı "Saçmalamaca" altincisina sürdü. Ve onun silinmesine neden oldu.

    Neden? Kadın düşmanlığı yaptığıma inandığı için mi? Bu altincida her gün yüzlerce kez, "Offff falanca ünlü kadın erik gibi erikkk... yakalasam onun apış arasını yalarım... " tarzında başlık açılıyor. O başlıklar kadına düşmanlık değil de, benim fikirlerimi nezih bir lisanla anlatmam mı düşmanlık?

    Kadın Virtuozu benim yazılarımı imha ediyor zira haklıyım. Bana kafa tutamaz, fikirlerime meydan okuyamaz. Sadece eline geçirdiği iki kuruşluk otoriteyi kötüye kullanıp beni susturmayı deneyebilir.

    Fakat bunun adı SANSÜR'dür ve ben sansürcülerden nefret ederim. Herkesi, tüm Inci ahalisini bu iğrenç zihniyetle savaşmaya davet ediyorum.

    Edit: Yoğun destek için herkese teşekkür ederim. Sözlüğün can damarısınız...
    ···
   tümünü göster