/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +14 -1
    beyler unıversıtede hem calısıp hem okuyorum 2 aydır ve gercekten guzelde para kazandım. bu işin güzel yanı olsada bi sıkıntı var. para yuzunden etrafmdakılerle kavga edıyorum. para kazanmanın zorlugundan dolayı paraya verdıgım onemmı arttı yoksa haklımıyım? bakın bi anlatayım
    oda arkadasım işten atıldı. yarın 200tl alıcam calıstıgım yerden sanada veririm yarın diyereek 10tl borc istedi. 20 verdim.
    ertesi gün oldu çocuk parasını aldı ve çerezler , pipolar , sigaralar. taşak keyfi yaptı. ertesi günde öyle oldu ve şakayla karışık patron gibisin ya 20tl borç versene dedim. pek giblemeyerek vericem ama şimdi deil dedi. neyse dedim halleder.
    aradan 1 ay geçti. aldıgı tüm parayı eritti. ailesinden parası bankada kaldı çekemedi. tambi züğürt gibi yaşadı. kendini eve kapadı. 12 saat tv izleyip 11 saat uyuyup 1 saatinide kişisel ihtiyaçlarıyla harcadı haftalarca. sabah evden cıkıyorum gece tv basında sabahlamıs, aksam işten gelıorum hala tv izliyo yada uyuyo. bu çocukla olan duruma gelicem.
    sonra yan odadaki benım gıbı hem çalışan hem okuyan üstelik baya kazanan , tek kısılık odada duran çocuk 30 40 tl borç istedi bi anda akşam. dışarı çıkıcak ve nakiti yok. bozuk yok 100 tl var. onuda biliyosan para biriktiyiroum telefon alıcam dedim. ordan versene dedi , yarın akşam getiricem. tamam dedik verdik.
    ertesi gün oldu yok , sonraki gün oldu yok. aynı evdeyız ama görüşemiyoruz.3-4 gün geçince mesaj attım. akşama borcunu beklıyorum dedim. gülerek tamam kanka dedi. o akşamda yok. en son 15 gün geçince yakaladım sabah. dedim artık ver şu paramı sürekli sallıyosun telfon alıcam. tamam dedi arıycam seni ama ciddiyetimide anladı artık kolay kolay yüzsüz gibi gelelemez eve.
    neyse 1. elemana dönüyorum.
    aartık bigün çok sinirlendim buna. benim erzaklarımı falan yiyor , hiç yedim ettim demiyor , üstelik masaya koyup küllük olarak kullanıyo. 1.5ay boyunca hiç konusunu açmadım ama artık sıkıldım bu durumdan. ne zaman ödicen borcunu dedim. param olunca diyor. ne zaman olcak diyorum. bilmiyorum bankada param kaldı diyor. e sen bana ertesi gün vercem diyerek aldın , ertesi gün burda taşak keyfi yaptın diyorum. sonra surat astı konuşmadık bi kaçgün. işyerinde düştüm kolumu incittim ve alçıya alındı. sabah eve gittim bu şerefsiz alçılı kolumu görüp bigeçmiş olsun demedi. iyice sinirlendim. düşenin dostu olmaz dıbınakoyum dedim. ne durumdaysa umrumda deil. açlıktan gebersen su verilmez buna diyip geçtim alçılı kolla karşısına. birader paramı getir. insanlık falan bitti. bigeçmiş olsun bile demeyen adamsın. umrumda deil artık. hesabını kapa, nerden buluyosan getir paramı dedim. tamam dedi. 1saat sonra geldi para.
    dıbınakoyum çalışıyoruz kazanıyoruz diye borç verip geri istemeyelimmi. isteyinnce suçlumu olucaz. 20 tl yede hiç ihtiyacım yok amk. cüzdanım 100lük ler yüzünden kabarmış durumda.
    okuyan varsa diğer binlede ne yaşadığımızı anlatıyım.

    https://s-media-cache-ak0...42f550bd53a9ecc3334f7.jpg
    ···
   tümünü göster