/i/Devlet

  1. 1.
    +4 -1
    Fakat bu ve bunun gibi oksijen israflarina, insanin terbiyesini bozmadan soyleyebilecegi tek laf bu laftir.

    Siz ki akpyi savunan insanlar , o partiye oy verenlerin cogunlugu bu ve bunun gibi, caliyor ama yapiyor, onun gotunun kiliyim, caldigini gozumle gorsem dahi inanmam diyen, mitingdan mitinge kosan insanlar oldugu icin bunlarla ayni kefeye konmaya, arada kaynamaya mecbursunuz.

    Fakat biz ki ulkenin tavuk budu gibi paylastirilmasi kararlastirilmis, ulkenin her yerinde dusamanlarin kol gezdigi, isgallerin basladigi donemde , sonunda ne olacagi belli olmayan bir yola bas koymus ve Turk milletine guveniyle yolunun sonunda isiga kavusacagindan suphe duymayan, cocukluk hayalindeki ve inanilmaz basarili oldugu meslegini Turk devleti icin sonuna kadar kullanmaya, ve hatta feda etmeye razi olmus bir Adam in savunucusu olanlar, chp denen sonradan bozulmus partiyi takim tutar gibi tutup, ne olup bittiginden haberi olmayan veya onune gelen yere comar yazan ergenlerin bulundugu azinlik insan grubuyla ayni kefeye konulamayiz.

    Siz ki Allah diyenin, siyasete dini karistiranin pesinden köpek gibi gittiginiz, sorgulama yetenegini kaybettiginiz icin her ne kadar fotograftaki gibi insan olmadiginizi savunsaniz da bu yargiyi kiramazsiniz; ayni kefedesiniz.

    Fakat Ata nin ve degerli Turk milletinin gayretiyle kurulmus bu devlette, onu silmeye calisan kisilere sadakat edecek kadar alcaldiginiz, nankorlestiginiz icin bu lakabi sonuna kadar hak ediyorsunuz, edeceksiniz.

    Ha ben Ata ya hakaret edecek kadar cahil huur cocugu degilim, fakat Erdogan in da bu ulkeye katkilari yadsinamaz diyenlerdenseniz, oyumu veririm etliye sutluye karismam derseniz, kondugunuz kefedeki diger insanlaraa bir bakmanizi oneririm; neden bu insanlarla ayni fikirdeyim, neden ayni parti dusuncesindeyiz?

    Son olarak soyliyeyim, bu kadar beceriksiz muhalefetin, arastirmayan ve cahil halkin cogunlukta oldugu bir ulkede, her ne kadar aydin konusursa konussun, cahilin gozunun onundeki perde asla kalkmayacaktir.

    Atamin deger verdigi Yuce Turk milletinin cogunlugunun son hali, icler acisi.
    ···
   tümünü göster