/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +77 -3
    Bir çoğunuz eminim ki askerliğini daha yapmadı, onun için kulağınıza küpe olsun beyler.

    Bundan 2 yıl önce acemi birliği kırkağaç eğitim alayında yaptım. ilk zamanlar çok yorucu olmasına karşın gece nöbetleri belimi büküyordu. Nöbet çizelgesini hazırlayan zütten bitme Necmi başçavuşla da aramın pek iyi olmamasından dolayı gece 3-5 i çoğu kez bana kitlerdi.

    Yine bir 3-5 nöbetine çıktım. Önümde çavuş sicim gibi işleyen yağmurun altında nöbet kulübesine ilerliyoruz ama sabahki ağır eğitimden sonra nasıl uykum var anlatamam beyler, akşam milli takımında maçı olduğundan uyumamıştım.

    Ben yarı baygın yarı uyanık nöbeti devraldım, ilk 15-20 dakika uyumayayım diye kendi kendime dayak attım, sonra karı kız hayaline dalıp canlı tutmaya çalıştım kendimi. Bi taraftanda külubenin duvarına dayanmış karanlık ormanı izliyorum.

    Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Nöbet devriyesine çıkmış uzman çavuşun tokatının suratıma inmesiyle kendime geldim. Buz gibi zeminin üstüne bayılmış bir vaziyette buldum kendimi, bi taraftandan da g3 ü arıyorum, far görmüş geyik gibi ne yaptığımı bilemeden çırpınırken bir bot darbesiyle kendime geldim.

    bin uzman önce benim silahı almış sonrada girişmeye başlamış.
    Allahtan olay fazla büyümeden kapandı.

    Şunu söylemeliyim ki askerlikten en çok giben 3-5 dir beyler. Uykunun en tatlı yerinde uyanırsın, aslında uyandığını sanarsın. Bütün nöbeti uyuma yatak hayaliyle geçirirsin ama 7 de içtimaya çıkarsın. illettir rezildir. Düşman başına
    ···
   tümünü göster