/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2
    Ben kaybeden bi insanım panpa. Hayır sonradan değil. Doğuştan kaybeden insanım ben. Hayatım boyunca kaybettim. Hep üzüntü hüzün acı.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa işte hayat adil değil asla; kimisi senin gibi doğuştan kaybediyor ve zaman zaman haksızlıklara uğruyor, kimisi de her şeyi ile mutluyken bir anda tüm huzurunu kaybediyor. eğer annen ve baban sağ ise onlara çok iyi davran ve sahip çık panpa. çünkü herkes gider, aklına gelebilecek olan herkes sana her şeyi yapabilir ama annen baban canın kanın olan senin için en iyisine uğraşır ve çabalar. öz kardeşinden bile yamuklar görebileceğin bu hayatta direnmek zor ama başarmak da imkansız değil. güçlü olalım panpa. yılmayalım ve kendimizin için en iyisi ne ise onun için savaşalım. belki 30 yaşında buralara gelip bu entariyi görüp, " vay dıbına koyim o zamanlardan bu zamana hiçbir eser kalmadı, mutluyum lan" dersin. o güzel günleri görmek dileğiyle panpam
      ···
    2. 2.
      +1
      Saol panpa. Benim kaybeşim tipimden dolayı değil doğuştan dediysem. Karakterimden ve biçok başka türlü, benim ben olmamı sağlayan şeylerden kaynaklanıyo kaybeden birisi olmam. Ben bunu hakediyorum. Hayatım boyunca hak ettim. Mutsuz olmayı , hiç bi zaman gülememeyi ,diğerleriyle konuşamamayı, bu kadar kalabalığın içinde hala yalnız kalmayı, kendini bi türlü ifade edememeyi hak ettim. Çünkü bunların olmasının sebebi benim. Bundan başkasını sorumlu tutamam. Ben varya ben, öyle bi insanım ki sevdiğim kız benimle ilgilenirken bile onu sevmeme rağmen onu takmayan bi insanım. Ben kendimin amk.
      ···
      1. 1.
        +1
        kontrol bende değil diyorsun yani. olsun panpa. bir gün bakmışsın birisi seni bu huyuna rağmen sıkıca tutar ve onu takmamandan bile etkilenmez. çünkü bilir ki sen onu sevmene rağmen kontrolsüzce takmıyorsun. zaten birini kazanmak, sevmek; onun sevgisine ilgisine değil, onu sevdiğin için her şeyine katlanmak ile olur. her şey yoluna girer.
        ···
   tümünü göster