1. 1.
    +1
    evet tecrübeli yazarlardan tavsiyeler bekliyorum inanıyorum bu bin bilgiler birilerinin işine yarar

    -viski
    -vodka
    -bira
    -şarap
    -malibu
    -cin tonik
    -tequila shot
    -rakı

    hadi elleri bilgileri konuşturun binler

    not: am züt memeyi unutmayalım seviye tavan yapmasın
    not2: ciddi bilgiler yazın gibtirmeyin kafatasınızı
    not3: vodkanın kafasından kurtulmanın ufakda olsa bi yolu yok mu beyler hani etkisini birazcık azaltsın o bile işine yarar herkesin bilen varsa yazsın

    i fuck on first date: -viski: viski içtiğin halde yamulmamak sıkı bir çalışma ve bünyenin viskiye alışması ile gerçekleşebilir. evde bolca rahat ortam pratiği yapmak gerekir. viski'de önemli olan bir şey de markadır. her bünye farklı viskilere farklı tepkiler verebilir. kendi viskini bulmak burada önemli olan iştir.
    mesela ben jb ya da red label gibi kalitesiz viskiler içersem keyifsizleşirim, jack daniels her daim ufak bir gaz verir, chivas regal ağırlaştırır, black label su gibi içilir. blue label zütümü kaldırır. viski içmek sanattır sanat ise pratikle mükemmelleşir.
    viskinin en güzel yanı sabah kalktığında gece yannanı yemiş gibi olmamandır, ne kadar içersen iç.
    -vodka: yine evde rahat ortdıbına üç kere üst üste aşırı vodka yüklenerek bayıl. 4. de artık etkisinin azaldığını görürsün, yıllarca su gibi vodka içersin. bünye alışır daha az tepki gösterir.
    kesinlikle meyve suyu ile tavsiye etmiyorum, iki güzel şeyi mahfetmeye gerek yok.
    -bira: bira içilir ya, 10 tane 20 tane içerek kendini iyi hissetmek istiyorsan ilk üç birayı hızlı içebilirsin ama daha sonrasında hız kesmen, kafa durumuna göre hız arttırıp azaltmak en iyisidir.
    -şarap: zum olmak için hızlı iç keyif almak içinse yavaş. 3 şişe şarabı 30 dakikada bitirirsen züt olursun, 5 şişe şarabı 3 saate yayarsan hiç bişi olmaz.
    -malibu: içmeyin şu zıkkımı, tamamen gereksiz. şişe şişe malibu içecek adamın amk zaten. kafası çok az üstelik keyifsiz...
    -cin tonik, tonikli ya da toniksiz. cin kesinlikle ciddiye alınması gereken bir içkidir. basit bir içki görürsen yamultur uzun vadede şişe şişe devirirsen çok çıtır ve tatlı bir kafası vardır.
    -tequila shot tam bir klagibtir fakat içmesini öğrenmek zaman alır. kendi tarzımı söylemem gerekirse. yanında daima bira içerim.
    4 shot tekila. bir shot biranın içine shot bardağı ile bırak... biran bitince 3 shot, bi shot bira içine, bira bitince 4 shot sonra sadece bira. kafa ağırlığı kaldırabilecek kıvama geldiği zaman 6 shot bira içi shot... böyle devam eder.
    -rakı: efendi efendi usulü ile içilir. adam gibi içersen vezir olursun adam gibi içemezsen rezil olursun...

    dun gece iyiydi ha: viski : buz ve sodayla içilir yanında çikolata da olabilir sert bi içki.
    vodka : saatlerce içersin bir gibim olmaz sadece uyuşursun. bi anda çarpar tuvalete gitmen yeter. en iyisi elma suyu ya da vişne suyu kullanmak vodkada.
    bira : atıştırmalık içki. çerezle merezle zütür bi gibim olmaz. ama en fazla çarpan içki budur. eğer bi günde 20 kutu falan içmeyi başarırsan 1 hafta ayağa kalkamazsın. kötüdür bunun sarhoşluğu.
    şarap : içimi en kolaylardan. ne seni maymun eder ne de başka bi gibim yapar. genellikle etle birlikte tüketilir bıdı bıdı. türkiyedeki en iyi şarap kara üzümden marmariste yetişir bu da böyle biline. ve bi dip not binler şarabın özü tatlı ve çok güzeldir. ama 2 bardak içtikten sonra hayatını şaşırırsın iptal olursun. adı aklıma gelmiyo şu anda şarap özünün...
    malibu : fazla tercih edilmez ama gerçekten kaliteli bi içki. tatlı içkiler sırasında başı çeker. çabuk mayıştırır ama pek fazla çarpmaz. genelde öylesine tüketilen bi içki yanında ananas varsa ve sütle içiyosan mükemmel.
    cin tonik : rakıgillerden pek sevmem. vodka gibi değildir etkisi. içtikçe o sana dur der. ne kadar çok içersen o kadar içtiğini anlarsın o kadar çok çarpılırsın. çerezle merezle zütür işte.
    tequila shot : 1'de ve 7'den sonra kendini kaybedenler olarak insanları ikiye ayırır. şahsen 9'u görmüşlüğüm var. ama pek sevmediğim için üstüne gitmem hiç. bilindiği üzere tuz limon vaz geçilmezi. bi de şekerle deneyin gerçekten güzel oluyo ama ananızı giber.

    akqj10: rakı içerken 3 4 dublede bi çay içersen ayık kalırsın

    gibenbilir: -viski: sadece soda ve buzla al cikolata tansiyonu yukseltip amina koyacaktir.
    -vodka: sek icmeni oneriyorum bunu, aci diyosan icme.
    -bira: bunu yudum yudum hizli bi sekilde icersen daha cok kafa yapar. *
    -şarap: bunun yaninda birseyler yersen daha az sarhos olursun.
    -malibu: bunu gibtir et bunun yerine raki ic suyunu az koyup buz atmayacaksin ve agir agir iciceksin.
    -cin tonik: bunda ayik kalmak icin bise yapilamiyo 2 bardaktan fazla icme
    -tequila shot: bunun kafasi en guzel kafadir sarhos etmez bilinci bulandirmaz sadece slow motion gezersin ama gezme, otur.

    bravo sana gerizekalı yüzyılın içki karışımının tarifini verdi: sana en baba tarifi veriyorum denemessen en adisin ortamdaki herkese 1 er bardak ver.
    1 tane gordon cin şişesine 4 te 1 kadar cin
    scwhepps mıydı ne sıkımdı soda tonic
    1 kutu efes ekstra
    geri kalanına portakal suyu mumkunse yuzde yuz orjinal olsun
    1 tanede limon sık
    herkes mutlu mutlu dolassın

    acılın ben dorduncu nesilim: ne içersen iç tatlı bişey yiyip kan akışını hızlandırma alkol daha çabuk karışır daha çabuk sarhoş olursun

    ccc kovala reyiz ccc: şu kadarını söyleyeyim birçok içki türünü içtim. sarhoş olmamak için napılır bilmem fazla ama bildiğim gerçek bir olay var ayılmak için sade türk kahvesi içiniz. aşırı ağır olsun ve şekersiz olsun. bunu yapın. faydasını çabuk hissedeceksiniz. hiç içmemiş gibi oluyor.

    ebesinin nikahı: ha bide çok içmek istiyorsan... migde bulantısına karsı falan... bi çay kaşıgı zeytin yağı iç ondan sonra içmeye başla... gibsen migden bulanmaz ondan sonra

    hasanzonun çok değerli bilgileri: viski: sert erkek içkisidir ağırca topun cıcukları gibi birşey kataak değil sek içilir. chivas regal olanı karılar içindir jack daniels en iyisidir
    vodka:hızlı içen gibi yer yavaş içmeninde bir manası yoktur genellikle karılar tüketir
    rakı: muhabbet içkisidir bir sürü raconu vardır internetten bakıp öğrenebilirsiniz. bu arada meze yerken ayılık yapmayın çatal ucuyla usturuplu takılın
    cin: benim favorimdir biraz agrasifleştirir ve enerji verir fazla içince 1 saat bayıltır ama kalktığınızda afrodizyak tavana vurur tam bir ciks makinası olursunuz. sabah baş ağrısı yapar şayet dolapta 1 adet biranız varsa içtiğinizde hiçbir şeyiniz kalmaz
    bira: adamın özüdür göbek yapmasa günde 20 tane tüketilir
    martini: canınız kola içmek isteyince tüketin ama bianco tüketin rosato gibimtraktır içen erkeğinde annesini gibeyim
    rom(bacardi): kolayla için ak viski vodka arası bir hızla
    rom(baileys): soğuk havada gavur amı gibi yapama konusunda kanyak ve likörden daha etkilidir
    explosive orgasm(kokteyl): paralı binler bunu içtikten sonra esrar çeker gibi nefesinizi içinize çekin olanlar şaşırtacak sizleri
    fakir binlere gelince google imageden fotoğraflarına bakın siz ancak muallakler
    şarap:bundada fakir binlere kıyak geçiyorum beyaz şarabın üstüne 1 yudum bira koyarak için çok ucuza harika bir kafa yaratır. bordeux felan içecek ağaz olduğuna inanmadığımdan kimsede lafını yapmıyorum bile somelieur gibi adamımdır normalde
    ···
   tümünü göster