/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    YBeyler 19 yaşındayım Türkiye'deki sayılı üniversitenin birinde hazırlık ta okuyorum. Son 13 senedir abim annem baba ve babamın annesi babası ile beraber yaşıyoruz. Başlamadan kendimi tanıtmak istedim.
    Çok net hatırlıyorum beyler annemi herzaman babamın annesi ve babası babam her şehir dışına çıktığında sıkıştırıp hakaretler ederlerdi. Ve babam bunlara hiçbirşey demez hep aradan alırdı anneme bağırır çağırırdı sanki kadının bir suçu varmış gibi. Babam hiçbir zaman anneme asla elini kaldırmadı ama hiçte yanında olmadı taki ben 8-9 yaşında iken artık anneme annemin ailesine küfürler ettiklerini öğrenip dayanamayınca şu sözleri söyledi "birdaha karıma böyle laf ederseniz buralardan giderim birdaha gelmem dedi." Bu olaydan sonra ben aynen şunu söyledim çok net hatırlıyorum lan babam bizi seviyormuş lan dedim. Abi açıklarmışsınız 8 yaşındaki bir çocuk bunu nasıl der. Şimdi diceksiniz adam ne güzel demiş diye valla ben sadece bir kere gördüm oda ozaman onun dışında asla bizi korumadı tüm sevgisini Şevkatini babasına ve annesine verdi. Gram baba sevgisi almadım gençler birazdan okuyunca anlıcaksınız beni sevdiği anılar beni dövdüklerinden az olduğunu okuyunca. Bu arada babam her akşam salonda babası annesi ve kendisi oturur asla abimle benim yanıma gelmez. neyse başlayım şimdi:
    Beyler babam beni ilk okuldan beri döver kendisi tambir şerefsizdir. ilk defa dövdüğüne 5. Sınıftaydım ingilizceyi hiç sevmiyordum vede çalışmamıyordum, çünkü okadar çok sinir oluyordum ki ingilizce öğretmenine Yok böyle bişey beni dersten bile soğuttu kadın. Herneyse işte babam beni aldı mutfağa bizim evde en büyük masa mutfaktadır. Orada ingilizceye çalıştırıyor çalıştırmak dediysemde... bu adam geldi bana bir soru sordu tabi ben bilmiyorum kafamın arkasına sertçe vurdu benim kafam o darbe ile masaya doğru düştü oda öyle olunca yumruğun içi ile bir tane daha vurdu. Abi o an öldüm sandım ya yani nasıl desem Yok oldum ya yerin dibine girdim. Ya bir baba çocuğuna bilmediği için neden vururki, o gün büyüdüm işte beyler ben... devdıbını yazıp yollayacağım bugün sabaha kadar hepsini yazmış olurum okuyan olsada olmasada
    ···
   tümünü göster