/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +357 -12
    Dostlarım öncelikle hitabet yeteneği size o 1.90 boyunuzdan yeşil-kehribar rengi gözlerinizden ve kaslarınızdan daha çok fayda sağlar. Eğer bu yeteneğin kilidini açabilirseniz gerçek manada güçlenirsiniz, üstünlük sağlarsınız ve her kelimeniz büyü olur bir ok olur karşınızdaki basit mahlukatın ruhundan yaralarsınız onu 5 dk'lığına.

    Başlıyoruz Madde Madde.:
    -Hitabet yeteneği için sözcüklerinizi önceden planlayın kafanızda kurun .
    -Bazı kalıplarınız olsun ve her konuda bir fikriniz olsun , mesela burçlara inanmayabilirsiniz. Birisi bu konuyu açtı mı 200 yıl sonra bunlara inanıyorlardı diye gülecekler böyle fuzuli bir konu hakkında konuşmak dünyamızı küçültmek değildir de nedir . *kalıbını çaktınız mı o insanı mors edersiniz.
    -Ne kadar böyle çok resmi ve bunu mu ezberlicez aminyum denilebilecek bir şey gibi gözükse de zor değil. Üslubunuz alıştı mı kendi tarzınız oluyor ve bunu söylediğiniz anda espriyle karışık hakimiyetinizi zihinlere *mıhlıyorsunuz

    -Unutmayın kelimeler bir silahtır, be her kurşun hayati önem taşır. Boşa sıkmayın kelimeleri her biri altın değerinde ve doğru zamanda fırlattınız mı tam manasıyla verim alırsınız.
    -Çok konuşmayın yani. Bilmediğiniz tıkanabileceğiniz konu ile ilgili hiç konuşmayın.
    -Sizden daha hitabet kasmış biri varsa usuldan uzaklaşın ,şakaya gelmez koltuğunuzun altına verir, *pekmezi emersiniz ruhunuz duymaz.
    -Beyler hitabet yeteneği 0 sa bunu kazanmak için kesinlikle felsefe kitapları okumak gerekir çok değil 1-2 kitap okusanız kazanırsınız. Bakın iddia ediyorum siz bile kazanırsınız.(ehe)
    Tavsiye kitaplar.:-Sokratesin Savunması, Cesur Yeni Dünya, Devlet,Aşkın Metafiziği(beyler bu kitapda Arthur Schopenhar reyiz döktürmüş kadınların bir peçeteden farksız olduğundan bahsediyor.)

    -Bunları saydım kitap okumayacağınızı bildiğim halde.
    Okudunuz varsaydık. Artık hitabet kazanıldı bir nebze de olsa.
    • Bunu geliştirmek zor değil.
    -*Sırrını öğretiyorum Beyler açın gözlerinizi.iyi okuyun.
    -Kelimelerle dans edin beyler, 2. yetmedi 3. anlamlarla konuşun hissedin sözcükleri dans edin manalarla ve manalarda yaşayın.

    ÖZET:-Tavsiyem üst kısmı okuyun mesele önemli.
    -Düşünün, felsefe yapın . Düşünmeden konuşmak hep kaybettirir.
    -Hızlı bir şekilde , etkili konuşun .
    -Özgüveninizden ödün vermeyin , tamam sizde yok biliyorum.(ehe).
    -Ama varmış gibi yapın , ses tonunuz ne az ne çok olsun. Cümleleri uzatın aralara ahenk katın mecazlar katın. Komik olmayacak emin olun karşıdaki şaşırdığından gülecek çünkü onun beyni bir hitabet kurbanı olma adayı herkes gibi.
    -Beyler çok el kol hareketi yapmayın rahat durun fazlası rahatsız eder. Sakin bir bedevi edasıyla kararlı bir ses tonuyla kesip bölmeden ee demeden girin ve sanat yapın manayı karşıdakine aktarın zor değil.

    • Bunu oku!!
    -Mesela birinin yanına mı oturucaksın.Örn bir çocuk ,bir kız ,bir gergedan veyahut yağlı bir kız veya sirkan.Ne olduğunun bir önemi yok.

    Bu mahlukatla konuşmak istiyorsun. Yanına oturup muhabbeti nasıl açacaksın aminyum bir düşün.
    • şimdi sen olsan buna sorarsın yanına oturabilir miyim. Sonra merhaba falan dersin tak' boğarsın bir de sıvarsın *eminim.
    NE YAPMAN GEREKiYOR OKU .:
    -Hiç bir şey demeden , normal bir şekilde yanına oturucaksın. onun ne yaptığının bir önemi yok normal bir şekilde suratında gevşek bir tebessüm şakapatadanayadak diye oturucaksın.
    • *Ama burdaki en kritik nokta şurası OKU*:Tam otururken zütün böyle oturağa temas etmek üzereyken ama etmeden, tam oturma hamlesini yaparken dizler 49 derece açıyla kırıkken
    giriceksin muhabbete.Bu öyle bir doğallık verir ki . Ve oturduğunda muhabbete devam ediceksin.
    • - EN ÖNEMLi MADDE:
    -Göz teması çok önemli. Gözünü ayırma gözünü senden kaçırdığı anda kırbacı boynuna doladın demektir.
    -Şimdi kafasını çek pencereye sıkıştır ,kompresörle işini gör veya beraber pekmez emin sen bilirsin.

    Bonus :* AYNI NEHiRDE iKi KEZ YIKANILMAZ.
    -Bir fırsat bir kere gelir unutma bunu aklına yaz.Ne sen aynı sensindir ne nehir aynı nehir.

    BiR FAYDAM OLDUYSA NE MUTLU BANA OKUĞUN iÇiN MiNNETLERiMi SUNUYORUM SANA GÜZEL KARDEŞiM.

    iMZA
    pekmezlibarmak

    Sağlıcakla Kalın..
    ···
   tümünü göster