/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +11
    Arkadaşlar vatanseverlik maalesef klavyede kürtlere veya başka bir ırk'a küfürler yağdırarak olmuyor. Ben kürdüm benim aklımda polis olmak yoktu hukuk düşünüyordum. Ama savaş başladı pkkyla.
    Siz benden daha mı vatanseversiniz. Hiçbiriniz aslında kürtleri tanımıyorsunuz bir tanımayı deneseniz gelip konuşsanız?
    Hanginiz savaş başladı diye polis olmaya karar verecek bir cesarete ve vatanseverliğe sahip?
    Erzurum ulan Erzurum'un -30 derece soğuğunda nöbet tutabilir misiniz vatanınızın birliğini tekliğini korumak adına?
    Yapabileniniz vardır mutlaka ama yapamayacakların klavye üzerinden atarlanmasına karşıyım.
    Evet vatanseverlik yalnızca polis ve asker olmak değildir ama klavyede atıp tutmak hiç değildir. Unutmayın 15 temmuzdaki hain girişimi yapanlar kürtler veya başkaları değil Türk'lerdi. Vatana hizmetin branşı dalı olmadığı gibi vatana ihanetin de mesleği dalı branşı yok.
    Kafanda vatana hizmet varsa her meslekle de yaparsın.
    Aynı şekilde vatana ihanet etme düşüncesine sahipsen yine her meslekte vatana ihanet edebilirsin. Ulan düşman bitmiyor. Dost yok herkes düşman kesildi bir anda ülkemize. Bitecek ama bu günler. Bitecek ancak bittiğinde vatanı kurtaran şehitleri unutacaksınız! Öyle oldu şuana kadar. Size tavsiyem klavye üzerinden konuşacağınıza buyrun sahaya bekliyoruz hepinizi.
    Siz böyle yaptıkça şehitlerimiz Hakkı'nı helal etmeyecektir bizlere. Diyecek ki ben vatanın birliğini sizin gibi birlik düşmanları için mi muhafaza edip şehit oldum. Ne cevap vereceğiz şehidimize? Aklınızı başınıza alın.
    ···
   tümünü göster