/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    1) Tadına bakmak için içilen sigara:ilk fırtta boğaz yakar ve öksürtme yapar.5-6 fırt sonra alışılınır. Baş dönmesi, mide bulantısı vb şeyler yaşanılması oranı yüksektir

    2) Özentilik için içilen sigara: Genellikle kız ortamlarında içilmeye çalışılır fakat başarılamaz. Hüsranla son bulur. Kahkalar birey için havada uçuşur.

    3) Yemek arkası içilen sigara: Bu bence en güzelidir. Sigara içenlerin olmazsa olmazıdır. Eğer içilmezse kişi ölüm tribine girebilir.

    4) Ayrılıklarda içilen sigara: Tek seferde 5-6 sigara içebilirsiniz. Sigaranın tadı tuzu yoktur. Birzda olsun kafa rahatlatabilir. Sigarayla birlikte efkar ikiye katlanır. Fakat bir vefasız için değmez.

    5) Vefat, Kayıp sigaraları :Öyle bomboş bakar ve kaç tane sigara içtiğinizi bile hatırlamasınız. Direk sigaraya sarılır onunla birlikte 1 kaç ay yaşarsınız

    6) Gizlice içilen sigaralar : Bu da benim en sevdiğim maddelerden biridir. Okul tuvaletlerinde, yangın merdivenlerinde, balkonda aileden gizlice içilir.(sanki iyi bi tak yiyomuş gibi zevk alırsın ve bi tak başardığını hissedersin)

    7)Otobüs beklerken içilen sigaralar : Zamana karşı yarış başlar fakat akıllarda hep bi soru işareti oluşur(tabi sigaraya o kadar para verince) ya sigaram bitmeden otobüs gelirse?Bu soru eşliğinde sigaranızı içersiniz. Birde bakmışsınız otobüs gelmiş,siz hızlı hızlı fırtlarınızı çekerken, kapı açılır ve son fırtınızıda yolcuların üstüne üflersiniz ve tüm bakışlar size yönelir.

    8)Manzaraya karşı içilen sigaralar : Eşsiz manzara karşısında çıkan dumanlar manzaraya renk katar.

    9)Kışın içilen sigaralar: içinizi ısıtır. Fakat hanım izin vermediği için balkonda zütünüz donar.
    ···
   tümünü göster