/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +5 -9
    Dediklerinin birçoğu yanlış. Daha kötüsü ise yanlışlarını savunmakta çok ısrarcısın.
    ···
    1. 1.
      +2
      Afedersiniz çomar bey izninizle

      Ülkenin durumunu eskiye göre şöyle oldu böyle oldu mantığıyla şimdi ki devleti iyi göstermek çok akıllıca aslında ama inananlar sadece çomarlar oluyor malesef. Mesela eski zamanlarda olmayan teknoloji örneğin randevu sistemi şimdi varken eskiden hastane de sıra almak zorunda kalınırmış. Adamların elinde yeterli teknoloji ve gariban halktan topladıkları milyarlarca vergi mi vardı ?

      Eski vs Yeni bak söylerken bile bişeylerin değişmesi gerekli dimi? Yeni eski olamaz hele üstünden çok uzun zaman geçmişse.

      Bu olay akp yi iyi gibi göstermek "ülkeye çok yararlı şeyler yaptı, eskiden yol mu vardı lan" demekten ve ekstra oy toplamaktan başka bişey değildir. Neyse ekonomik boy beyin kullanan vatandaş akp ye oy atsın sorun değil.
      ···
    2. 2.
      0
      Eskiden devletimizin yetkilileri zavallı bir şekilde devletlerden borç dileniyordu, şimdi ise böyle bir durumun olmayışı bir şeylerin düzeldiğini gösterir. Ancak bunu anlaman için fazla çaba sarfetmeyeceğim çünkü önce karşıdaki insanın anlamaya meyilli olması gerekir...
      ···
      1. 1.
        0
        Senin anlamadığın şey ise kısaca özetlemem gerekirse "Eskiden market kapıları elle açılıyordu şimdi otomatik". Yıllar içinde mecburen gelişme olmalı ama halk bu kadar sefilken sen yola, köprüye evet dersen geri kafalılık etmiş olursun. Dünya gelişiyor zaten o kadar vergiyle tüm yaptıkları az bile. Zaten dış borçlara, ithalat-ihracata, üretime, eğitime ve daha bir sürü şeye girmiyorum zaten bakarsan görürsün. Tabii önce etrafını göstermeyen at gözlüklerini çıkarmak şartıyla.
        ···
      2. 2.
        0
        Dünya gelişir, ancak bu gelişme aynı zamanda bir yarıştır. Eskiden bu yarışta başkalarından para dilenecek kadar gerideydik, şimdi ise böyle bir durum yok.Şu basit benzetmelerin fazla düz mantık, bence artık her şeyi olduğu gibi görmeyi öğrenmelisin.
        ···
      3. 3.
        0
        Senin üşünce şeklin düz mantık, eğer anlayabilseydin orda çok anlamlı bir yazı vardı. Tırnak için de ki yazıyı bir kez olsun anlayarak oku. Ayrıca yarış dediğin şeyde diğer ülkelere oranla çok gerideyiz. Öyle ki bunun en iyi açıklaması yüzyılın icadı bizim için Konuşan Seccade. Benim için değil tabii ama çoğu insan özellikle %50 lik kısım bunu gayet yeterli buluyor. He bu arada bir aralar ctrl+c ctrl+v yaparak araba yapacaktık bu yüzyılda biter heralde.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      -1
      ULAN Şimdi böyle değilmiş lan bin her dolar yükseldiğinde hükümet yanlısı gazetelerin haberlerine bak PUTiN milyon dolarlarıyla geliyor , Milyon Dolarlık yatırımlarla ARAPLAR Türkiyede vb vb.. ama nereden bileceksinki gazete okuma kültürünüz yok
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster