/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +44 -5
    Bana yalnızlığın tanımını yapabilirmisiniz? Nedir yalnızlık? Sessizliği delen sizden başka bir sesin olmamasımı yoksa bir gürültünün içindeki kendi sessizliğinizmi? Soluk alıp verirken aslında yaşamaya çalışırken sizinle beraber atan bir kalbin sesini duymamamakmı? Yada güzel bir manzara gördüğünüzde heyecanınız paylaşamamakmı?

    Yalnızlık bütün bunlarsa bizi yalnız bırakan şey nedir?
    Karanlığın sessiz gözyaşlarımı? Size insanlara yüksekten bakmayı öğreten kibirmi?,Yoksa hala içinizde bir yerlerde soluklandığını hissettiğiniz kıskançlığınızmı?Şimdi sorarım size hastayken size bir tas sıcak çorba pişirecek, ağlarken başınızı omzuna rahatça yaslayabileceğiniz, mutluykende sizinle birlikte sizden daha çok sevinecek bir arkadaştan mahrum kalmak istermisiniz?
    -istemezseniz

    Öyleyse herşeyi geride bırakıp biraz gülümser ve hoşgörülü davranırsınız hepiniz tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla arkadaşa sahip olursunuz ve yalnızlık denen bu siyah boş odadaki parmaklıklar ardından izlediğiniz büyük, mutlu, tablonun yalandan gülen bir parçası olursunuz.. Sonrada kendisni kandırmış ama mutlu bir adam olarak ölürsünüz..

    Bu entry senin entry'in bu gece senin gecen.
    Yazın gençler yazın her türlü dert'inizi, probleminizi yazın dertleşelim.. Bütün gece sabaha kadar burdayım...
    ···
   tümünü göster