/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -1
    Bu metro turizmin rezilliklerinin ardı arkası kesilmiyor pampalarım simdide muavin kadın dövmüş.. ilk duydugumda sadece muavine sövdüm amk ezik huurcocugu dedim gectim..

    Ama sonra bigün sirkette oturuyorum öğle yemegimi yemisim yine kahvemi yudumluyorum promuda yeni yakmisim telefonuma bir bildirim geldi "Rehberinizdeki Nagihan Metro Turizm isimli kullanıcı twittera katıldı bir merhaba deyin". Ben mimarım pampalar büyük bi sirketim var istanbulda ben bunlara is yapmistim benimlede bu kadin ilgilenmisti. Bi bakiym dedim profiline abi girer girmez cakma bir darp raporu fotosunu haber sayfalarina baskanlara basbakana valilere malilere metro hakkinda laf eden herkese yapistiriyo sonra minik bir arastirma yaptim bunu yapan tek kisi degil metro turizm personele komut gecmis herkes metroyu aklama calismasi yardiriyor. ulan kafam bi atti dosedim twittleri kariya hemen engelledi beni..

    Neyse sevgili pampalarim bu METRO TURiZM'in ne ilk ne de son skandali daha oncede bir muavin bir kadini taciz etti bir muavin bir genc kizim ustune masturbasyon yapip bosaldi kazalari saymiyorum bile bu hatalari yapan ucuncu sahislar olabilir ama METRO TURiZMiN buradaki hatasi calisanlarini duzgun bir sistemle secmemek ve olan olayın üstünü örtmeye çalışmak! Biz size canimizi emanet ediyoruz kardesimizi karimizi anamizi memlekete gonderiyoruz..

    Vel hasili kelam gelin sunlari gibayet edelim iNCiNiN GÜCÜNÜ GÖSTERELiM şunlara !!!
    ···
   tümünü göster