1. 1.
    +101 -170
    öncelikle bu başlığı bilerek din altincisine yazmadım. çünkü başlıkta da belirttiğim gibi islam bir din değil virüstür. eminim bana küfredenler çomarlar çıkacak ama önce kendinize bir sorun bu islam denen gibimsonik şeyin size ve ülkeye bir yararı oldu mu? hayır. peki zararı oldu mu? saymakla bitmez. çoğunluğu müslüman olup da gelişmiş olan kaç tane ülke biliyorsunuz? eğer bildiğiniz varsa yanlış bilme ihtimaliniz 100%'dür ki eğer biliyorsanız muhtemelen müslümansınız bu yüzden zeka seviyeniz mağlum. bir de diğer ülkelere bakın. mesela norveç. adamlar o kadar taşşaklı ki bizim girmek için zütümüzü yırttığımız avrupa birliği'ne kendi istekleriyle girmiyorlar. ayrıca avrupa ve hristiyan çoğunluk ülkesi olmak zorunda diye bir şey yok. mesela japonya. ülkenin yarısından fazlası ateist ama bizden kat kat daha iyi durumdalar. şimdi müslüman çoğunluğun olduğu ülkelere bir bakalım (bosna ve arnavutluk sayılmıyor). ülkelerin dört bir yanı terör kaynıyor. şeriat olmayan ülkelerde o taku getirmek için uğraşan beyinsizler var. dini kullanan adamlar oy toplamanın anasını bile gibiyor (bunun en büyük örneği rte) ve o adamlar yüzünden ülke çomar kaynıyor bu yüzden de diğer ülkeler o ülkeleri çomarlarıyla genelliyor. sizin bildiğiniz islam disney'den fırlama hikayeleriyle muhafazidiyle kuranıyla zartıyla zurtuyla bilinen islam. gerçek islam ise arap isimli pis bir ırkın yaymış olduğu bir aids virüsüdür.

    müslüman değilim ve bundan gurur duyuyorum. hiçbir zaman da olmayı düşünmüyorum. umarım bir gün siz de bu taktan vazgeçersiniz. iyi günler.

    edit: bana küfür etmeden önce kendinize bir sorun "ben neden terörü esas alan bir dine inanıyorum amk?" diye. gibinizle değil kafanızla düşünün biraz amk.
    ···
   tümünü göster