/i/Tespit

  1. 1.
    +63 -5
    Öncelikle arkadaşlar bu BÖ kimdir. Batuhan Öneş son zamanlarda popüler olan adlı genellikle Arap esintisiyle trap müzik yapan bir youtuber.

    Geçenlerde yaptığı müzikleri tesadüfen dinledim. Uzun süre dilimde dolaştı şarkıları adeta bilinç altıma yerleşti. Ufak çaplı bir araştırma yaptım ve müziklerinde illuminati figürleri dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim.

    Başlar korkutucu. Vurguları müzikle zıt. Ayrıntılı bir şekilde uzun süre dinlediğinizde kulağınızı tırmalayacaktır. Klipler subliminal mesajlar içeriyor. Ters haç, tek göz işaretleri, bombalar ve daha niceleri…

    Bi anda bu kadar gündeme gelmesi sizcede tuhaf değil mi.? Müziklere ve fotoğraflarda genelikle tek göz var..
    Kardeş piramitler, tek gözler,hatta nenni videosunun başında kullanılan görsel ürkütücü resim ve müziğin ritmi.

    https://www.youtube.com/watch?v=qGxWeGoDb38 E'telu şarkısında kullandığı resim ve arkadaki piramitler. Piramit illuminatide cinleri temsil etmektedir.

    https://www.youtube.com/watch?v=bYNCmm0Fu5c Gece adlı şarkısı 00.10 saniye tek göz, 00.17. saniyede kuru kafe ve iskeletler,

    00.35. saniyede geçişler arası kullandığı efektler,

    00.47. saniyede kullanılan tek gözlü maskeler,

    00.51. saniyedeki çarmıha gerilmiş kadın,

    00.56.saniyede arka planda ruhani varlık silüetleri ve ters haç,

    01.18 tek göz karikatürize edilmiş,

    01.24 M harfi özellikle sembolleştirilmiş. M harfi masonlukta çok önemli bir yere sahiptir. M harfi boyutlar arası geçişi sağladığına ve Süleymanın tapınağında bulunan obeliskleri temsil ettiğine inanılan bir semboldür. M harfi 9/11 ritüellerininde temelidir.

    01.40 ve 01.57 saniyedeki illuminati kartlarında yer alan bomba resimleri ve 01.48’de sembolleştirilmiş S harfi bulunmaktadır. illuminatide S harfi şeytanı temsil etmektedir. ( Satan: S-atan )

    Ayriyetten Backmasking gibi bir tür gizli mesaj verme tekniği kullanıldığına inanıyorum. Bu mesajlar eseri dinlerken algılanmazlar. Fakat ses dosyası aynı hızda ters ters çevrilerek dinlendiğinde mesaj ortaya çıkar.

    Gece adlı şarkısını tersten dinledim. Adeta bi ayin gibi. inanmayanlar varsa müziği tersten dinlesinler. Saygılar.
    ···
   tümünü göster