/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    -1
    benim görmediğim senin gördüğün ne var embriyoloji bilim adamlarının kurandan feyz aldığını sanmıyorum dostum
    ···
    1. 1.
      0
      Alak-2-insanı bir alaktan yarattı!
      veya diğer ayetlerden yaratılışla alakalı:
      Hicr-26-Gerçekten Biz, insanı kuru bir çamurdan, biçimlendirilmiş bir balçıktan yarattık.(balçığın anlamı:içinde türlü organik maddeler bulunan, genellikle killi ve koyu, yapışkan çamur. embriyoda aynı şekilde ana rahmine tutunur ve içinde türlü organik maddeler vardır)
      Hicr-33-iblis, Ben kuru bir çamurdan, şekillenmiş kara balçıktan yarattığın bir insana secde edecek değilim, dedi.
      Fatır-11- Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.(meni:spermler),(ilk insan Hz. Adem çamurdan onun soyundan gelenler ise meni ve yumurtayla oluştu)
      Kıyamet-37-O dökülen bir damla meniden değil miydi?(meninin tamamı değil yalnızca yumurtaya ulaşan kısımı yani 1 adet sperm ve 1 adet yumurta insanı oluşturur bir damla meniden kasıt tamamı değil yalnızca bir kısmının yumurtaya ulaşmasıdır.)
      Ayrıca bunun yaratılışla pek alakası yok lakin bir kimseye Cinlerin musallat olduğunu ve musallat olunan kimsenin babasının bağıra bağıra Ayetel Kürsi okumasıyla o Cinlerin oradan uzaklaştığını söylediler ki ben buna kesin gözüyle bakıyorum musallat olunan kişiyide gördüm şuan sıkıntısı kalmadı hergün evin içinde Cevşen ile dolaşıyordu.
      ···
    2. 2.
      0
      üzgünüm ama bunda bi olağan üstülük görmüyorum bro
      ···
   tümünü göster