/i/Devlet

  1. 1.
    +12 -11
    Amerikadaki derin devleti oluşturan şey başkan'dır zaten. şunun gibi amerikada zaten tüm planların var olduğu CIA adlı bir istihbarat örgütü vardır. yeni gelen başkan CIA'ya yeni başkan adayarak tüm yetkililerin değişmesine neden oluyor. aynı zamanda Rusya ve ingiltere gibi. ikisinde de baş lider olarak görülen bir başkan vardır (ingilterede krallık, Rusyada başkanlık) istihbarat örgütünün başına yeni bir isim adayarak tüm görevleri değiştirip düzgün bir alt yapı kurabiliyor. ayrıca ülkenin başına vatan haini birisinin gelme imkanı yok. çünkü mevcut sistemde hainlik, dikta gibi durumlarda yargının parlamenter sisteme kıyasla daha da keskin karar verme hakkı var.

    ha bir de şunu düşünün. Erdoğan tüm örgütlerle mücadele edip ülkesinin daima iyiliğini düşünmüş biri. Erdoğan neden bu ülkenin kötülüğünü düşünsün? adam zaten Laik cumhuriyeti benimseyip Akpnin din partisi olmadığını aynı zamanda birlik-beraberliği önde tutan birisi.ha bunun yanında terör örgütlerinin en büyük düşmanı Mhp de var. söz konusu kötü bir düşünce olsaydı en büyük Atatürkçü-milliyetçi parti MHP karşı çıkmaz mıydı buna? ilk 4 maddenin değiştirilmesini söyleyen milletvekiline de hemen 20 dakika sonra Binali yıldırım rest çekip bizim devletin has kurallarını dğeiştirmekle işimiz olmaz dedi. ayrıca sizin şuan mecliste desteklediğiniz Chp adlı terör partisi anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilmesini defalarca dile getirmiş biri

    elinizi kalbinize koyun ve cevaplayın bunu.(tabi benimle tartışmaya girecek veletlerin zeka seviyesi kısa devre yapınca çomar diyip kaçarlar ama sözlükte düzgün düşünen muhaliflerin olduğuna inanıyorum)
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş telefon numaranı atabilirsen seninle whatsappdan bu konuyla ilgili sohbet etmek isterim
      ···
    2. 2.
      0
      CIA başkanının değişmesi ajandasini çokta değiştirmiyor yalnız yine çoğu ip oss'nin elinde (:
      ···
    3. 3.
      0
      Rusyada yarı başkanlık var. Medvedev ile Putin dönüşümlü oluyorlar. Diktatörlük olmasın diye. Dexer bunu kabul eder mi acaba? Etmez. Çünkü tek adam olmak peşinde... Bu arada diploma şaibesini halk unutmadı.
      ···
    4. 4.
      0
      Bu yorumu ayri bi baslik olarak acsan tutardi pnp
      ···
    5. 5.
      0
      Elinde kuranla miting yapmak güzel laiklik. Dini siyasete alet ederek insanları kutuplaştirmasini nasil aciklayacaksin
      ···
    6. 6.
      0
      Anlamıyorsun ki kardeşim mesele Erdoğan meselesi değil. Erdoğan başkan olsun umrumda olmaz ama sonsuza kadar başkan kalmayacak. Yerine gelenlerin kim olacağını bilmiyorum ve bundan dolayı istemiyorum. Bir kişiye bu kadar yetki verilmemeli bak Erdoğan demiyorum herhangi bir kişiye diyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        kardeş halkın desteğini almadan kimse başkan olamaz. başkan başkanlık koltuğuna oturduğundan itibaren ülkenin tüm bireylerine karşı sorumlu hale gelir. eğer yeni gelcek başkan din düşmanı görünüyorsa ilk hedefi din düşmanlığının etkisinden kurtulmak için amiye gitmek olur. Amerika gibi düşün. amerikada Trump zenci düşmanıdır diye iftiralar atıldı fakat geldikten bir süre sonra siyahilerle oturup arasını düzeltmeye çalıştı.ve öte taraftan, yargı Başkanın elinde değildir bakın. Yargı hainlik, yolsuzluk,dikta gibi durumlarda başkanı mahkemeye çağırma yetkisine sahiptir.
        ···
    7. 7.
      0
      huurnun çocuğu
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster