/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -5
    sa öncelikle, sabah açıköğretim sınavım vardı beyler uyanamam diye hiç uyumadım sabaha kadar, neyse saat 08.45 civarı aylak aylak sınava gideceğim yere yürüyodum bi 20 dakikalık yürüme mesafesindeydi. yanıma bi araba yanaştı camı açınca kadınla yüz yüze geldim ve bi an elim ayağım boşaldı, soğuk soğuk terledim beyler, kadın o kadar güzeldi ki o sarı saçları, bembeyaz teni of allahım. bana 53. yıl anadolu lisesine nasıl gideceğini sordu, belli o da sınava giricekti, şansıma ben de o okulda sınava giricektim. önce yolu tarif ettim ardında bende o okulda sınava giricem zaten dedim.
    o da aa öyle mi istersen gel bırakıyım hem seni de dedi, ben de pek nazlanmadan bindim arabaya.

    beyler kadın benden bi 10 yaş falan büyük gibiydi, dolgun göğüsleri arabanın direksiyonuna paralel uzanıyodu, altına giydiği mini lacivert eteği ve siyah kilotlu çorabı ile beni benden aldı resmen. tam bi plaza kadınıydı. olay bundan sonra başladı beyler. ben bi kere gaspa uğradım o günden beri yanımda orta boy bi kelebek taşımaya alıştırmıştım kendimi.

    istemsiz olarak bi anda elim kelebeğe gitti ve bıçağı kadına doğru doğrulttum ve söylediğim yere gitmesini söyledim. kadın ne yapacağını şaşırdı bi anda, hafif ağlamaklıydı, çok korkuyodu. eski bi araziye getirtdim, camları kapattırdım ve fermuarımı çözmesini istedim. kadın aşırı derece korkmuştu, ağlayarak yapmayacağını söyledi. bıçağı boğazına yaslıyınca zorla kabul etti. beyler hayatımın en güzel oral ciksini bana bu kadın yaşattı diyebilirim. kadın gibimin güzelliğinden midir ne korkuyu falan bıraktı, ben artık zorlamadığım halde kendisi yalamaya başladı. başını kaldırıp bana "bunu yapacak cesaretin olduğuna göre beni gibebilecek cesarete de sahip misin?" dedi. beyler inanın kadını arka koltuğa yatırıp, hayvan gibi abana abana gibtim. ve o izlediğimiz fake agent, fake taxi olaylarının senaryosunu bizzat kendim canlı canlı yaşadım.

    sınav yalan oldu tabi ama, bir daha deneriz olsun. ama senin tekrarın belki olmayabilir sarışınım.
    ···
   tümünü göster