/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    lisenin ilk zamanları okula yeni alışıyoruz işte panpalarım okul idaresi birbirimizi tanıyalım diye okul gezisi yapıyor işte. her gün 2 servis geliyor ve müzelere falan gidiyoruz.

    servis bekledik servis geldi işte birkaç muallak buldum o zamanın sözlüğünde dolaşan muallaklar olarak en arka 4'lüye geçtik. hoca birşeyler anlatırken öndeki kızlar bize birkaç erkek resmi gösterip alın bakın erkek görün diyorlar. önden bi 1.60'lık pekekent zütüme ağız burun çizsem daha güzel olur diyor ve servis biz 4'lü dışında yıkılıyor.

    düşündüm ve o zamanların has incicilerinin entrylerini göz önünden geçirdim, çılgın @2 leri film şeridi gibi izledim ve o enfes ayna tadında lafları söyledim; çizmene gerek yok aynaya baksan yeter. bu sefer öndeki servise şöför sinyaller yollamaya başladı servisler mehter marşı eşliğinde konvoy yaparak savaş müzesine gitti ve napolyon twerke kalktı abraham lincoln o uzun şapkasını çocuğun zütüne soktu ve tüm sınıf amuda kalkarak beni müzeden eve zütürdü. buda böyle bi anımdır
    ···
   tümünü göster