/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +115 -19
    46:18 - işte onlar kendilerinden önce gelip geçmiş olan cin ve insan toplulukları içerisinde haklarında azab vaadi hak olmuş kimselerdir. Onlar gerçekten hüsrana uğramışlardır.


    Annemler kuzenimin düğünü için 1 haftalığına izmir'e gidiceklerdi, kuzenim 22 yaşına gelmişti artık onun için evlenme vakti öyle böyle gelmişti sanırsam, fiziği ve yüzü güzeldi ağzına öyle böyle laf yapardı, bir eş bulması zor olmamıştır tahminimce... Babam gitmeden önce evin kapılarını kitlememi camları açık bırakmamamı ocağın gaz kaçırıp kaçırmayacağını kontrol etmem için bana tonlarca uyarı yaptı, bavullar hazırdı onlar evden çıkarken bende 1 hafta boyunca evde geçireceğim zamanın planlarını aklımda yapıyordum.. Evimizin yerini tarif ediyim mahallenin en sonunda 2-3 ev geçtikten 1km sonra biraz işlek olmayan bir yerde ama kafa rahat dinleniyor o 1 km yolda sadece 1 tane sokak lambası var pek aydınlatmasada iş görüyor markete uzak olması benim için dezavantaj olsada stok yaparak kurtuluyorum. Babamı geçirdikten sonra hemen pc nin başına oturdum bir keyif sigarası yaptım bilmiyorlardı sigara içtiğimi ama onlar gidince bol bol sigara yakıcaktım ama perdelerin sararmaması için bolca önlem aldım.

    1. Gece

    Onlar gittikten sonra dolaptan annemin yaptığı yemeklerden çıkardım masanın üzerine koydum, gece 11 civarıydı yemeği yedikten sonra biraz pcnin başına geçtim yine bir sigara alıp yaktım, perdeyi açık unutmuştum, kapatmak için perdeye asıldım lakin dışarıda sokak lambasının altında birisi duruyordu küçük bir çocuk gibiydi tam seçememiştim biraz mesafe vardı aramızda saçları kırmızı renkliydi dikkatimi çekmişti elinde bir şey vardı oyuncağı diye tamin ettiğim, daha sonra etrafına bakındı 5 dakika boyunca öyle bekliyordu çünkü ardından dosdoğru bizim eve bakmaya başladı, ev 2 katlıydı alttaki kiracılar 2 ay önce boşaltmıştı burayı oraya baktı ardından bana bakıp bizim eve doğru ilerlemeye başladı.
    ···
   tümünü göster