/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    Ne kadar böyle olmasını istemesekde, gibtiğim yeri artık 12-13 yaşındaki çocuklarla dolu beyler.
    Hal böyle olunca burda yapılan muhabbetleri düşünce yetenekleri tam gelişmediği için kendileri söylemiş gibi benimsiyolar.
    Yani dikkat edin beyler inci sözlükte en çok dönen muhabbetler ırkçılıkla alakalı olanlar ve çocuklara nefret, kin yüklüyosunuz.
    Gelecek nesilinde kin ve nefretle gelmesi hiç iyi olmucak dıbına koyayım şöyleki; aramızda ki gerizekalılar (sözlüğün yetişkin kesiminin %70'i) bu bebeleri nefretle körükleme potansiyeline sahipler ve bi düşünsenize bu çocuk okulunda bi kürt çocuğa sadece kürt diye baskı yapıyor, alay ediyor yani belki de yeni bi terörist oluşmasına vesile oluyor. Azcık düşünün beyler bu iş nefret ve kinle çözülmüycek, iyi devlet politikaları ve birlik beraberlik ile çözülücek. 10-15 milyon insan bir anda yok olmaz ve bu olaylar sebepsiz yere çıkmaz herşey nefret ve kinden oluyor, sizde çocuklara bunu öğretiyosunuz beyler, böyle oldukça dahada taka batıyoz. Kısaca, aklınızı başınıza alın adam olun herşeyin bi sonucu var. Burda yazdığınız şeylerde dikkat edin kimin ne alıcağına o yazıdan, başkalarına nasıl zararları dokunabilceğinden..
    ···
   tümünü göster