/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +331 -6
    biz sizi neden seçtik amk? Gidip orada kavga edin diye mi seçtik? Uyuyun diye mi seçtik? 17 Milyar maaşı boş beleş kıçınızı devirip yatarak alın diye mi seçtik? Adam gibi konuşamıyor musunuz şu dıbına koyduğumun meclisinde? Adam değil misiniz kardeşim siz? Vekillerin maaşına zam için toplandığınızda birlik oluyorsunuz. Ama işçinin maaşına 3-5 kuruş zam yapılacağı zaman sanki darbe olmuş da vatanı kurtaracakmış gibi karşı çıkıyorsunuz.

    Artık yeter dıbına koyayım. giberim böyle sistemi de böyle işi de. ilkokul mezunu herifleri alıyorlar meclise sonra neden ülke bu halde. Ulan dıbına koyduğum ilkokul mezunu adam ne tak bilecek ülkenin ekonomisi hakkında? Daha 2 ile 2'yi toplayamayan cahiller ordusundan Milletin vekilliğini yapmasını bekliyoruz.

    Bir de Vekillik için 18 yaş sınırı getirdiler. Ulan liseli huur çocuklarını meclise alıp ne tak yiyeceksiniz? Birbirlerine gibtikleri karıyı kızı mı anlatıcaklar? Kürsüye çıkıp ferre sitesi mi dağıtacaklar?

    Bu nasıl bir sistem dıbına koyayım? gibeyim böyle sistemi.

    Üniversite Diplomasını zorunlu kural koyun da adam gibi bir vekilimiz olsun lan. Milletin Başbakanı Kuantum Bilgisayarların nasıl çalıştığı hakkında bilgi veriyor. Bizimkiler anca bulut sistemi.

    Özet: Böyle sistemin de amk, böyle vekilin de amk, serkanın da amk, sözlüğün de amk, hepinizin amk.

    Edit: Bu da bonusu amk




    ···
   tümünü göster