/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +67 -3
    sadece annem aradı. annemin doğum günü ise yarın 8 ocak yani. üniversite il dışında olduğunu için telefonla arayıp kutladı babanda birazdan arar diye ağzından kaçırdı. görünen o ki babamda bir haber doğum günümden. velhasıl kelam 10 dakika sonra da babam arardi kutladı. sizler için önemsiz sıradan bir gün olabilir 7 ocak günü bundan sonra benim içinde öyledir beyler. hiç bir beklentim olmamasına rağmen insanın içi burkuluyor..

    edit: vay amk teşekkür ederim beyler. ozelden yazanlarda oldu çok çok sağolun beyler eski inci ruhu ölmemiş lan harbi çoluk çocuk dolu desek de sözlüğe yine de o ruh hala var. doğum günü hediyem yıllar sonra hissettiğim inci ruhu olsun bundan yüce hediye yoktur. teşekkürler...

    edit 2 : gurbette olan panpalara selam olsun hepiniz seviliyorsunuz. iyi moral verdiniz ha adamın dibisiniz.

    duygulandım amk

    BU SÖZLÜKTEN DAHA ÇOOOK ADAM ÇIKAR



    yok amina koyim harbi ben böyle bir şey görmedim. 217 tane özel mesaj her biriniz en içten duygularla kutlamissiniz derdime mutluluguma ortak olmak istemissiniz. u lan o liseli, ananci, troll dediğimiz insanlar bile iyi dileklerini yazmış. harbi çok temiz insanlarsiniz. yanlız doğum günüm geçti diye üzülürken yeni aile edinmiş gibi seviniyorum şu an iyi ki varsınız beyler. her birinize teker teker en içten tesekkurlerimi sunarım. iyi geceler..
    ···
   tümünü göster