/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +36 -1
    çok üzülüyorum lan. gerçekten.yıllardır durum bu. lakin bu kadar aleni yapılması ve toplumumuzun bu kadar balık hafızalı olması çok kanıma dokunuyor. akp nin tek iyi olduğu nokta çok iyi toplum mühendislerini barındırması. nabza göre şerbet vermeyi ve toplum o an ne istiyorsa ona göre gazlamayı çok iyi biliyorlar. çok iyi tanıyorlar aslında bu ülkenin insanını. bir insan akp li olabilir ,oy verebilir bundan doğal bir şey yok fakat akp lilerin efsunlanmış yaratıklar gibi davranmaları ve kendi doğrularına ters olsa bile -vardır bir bildiği reisin demek ki doğru odur- düsturuyla yaşamaları yanlış olan.ben açıkçası akp yi ayakta tutan yegane şeyin rte olduğunu düşünüyorum. öldükten sonra allah uzun ömür verirse hep beraber akp kadrolarının nasıl sudan çıkmış balık gibi kalacağını göreceğiz. zamanında bakan olan sonra her akp li gibi kullanılıp çöpe atılan şu an ortalarda gözükmeyen taner beyin de dediği gibi eğitim seviyesi arttıkça akp oyları azalıyor.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Ağzına sağlık birader
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Üzülme kardeşim üzülme. Bir gün gelecek bu adama oy atan, sempatizmanligini yapan, zütünü yalayanlar kandirildik diyip kaybolucaklar. Bi halk Nasil bukadar cahil olablir
      ···
    3. 3.
      +1
      aynen kardeşim. ben akp li idim. akp gençlik kollarında bayada iyi yer edindim. sonra bu gemicik olayları filan çıkınca yollarımız ayrıldı rte ile. pimanda değilim. dilerim herkesin kalp ve akıl gözü açılır gerçeği görürler.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster