/i/Tespit

  1. 1.
    +180 -9
    2009-2010:Kuruluş dönemi mizah seviyesinin haddi hesabı yapılamazdı. Osmanlı için ertugrul gazi neyse inci sözlük içinde ferhat bilal korkmazdı.
    2010-2013:Sözlük dış dünya tarafından yeni yeni keşfedilip yükseliş döneminde oldugu dönemdir.Bir takım saldırılar ile gücüne güç katıp aralarına yeni kaliteli seçme nesiller eklenmiştir. inci sözlüğün elde ettiği büyük savaşların çoğunu bu dönemde kazanılmıştır.2.eksi mohaç galibiyeti bu dönemde alınmıştır. ekşi nutellacılarına 2 saatte mizahları ile dağıtıp yapılan anlaşma ile ekşi sözlükten hatunları inci sözlüğe kaydetmek zorunda birakildirilmistir.
    2013-2014:Fetret dönemi zamanıdır. padişahlar artık saldırı yapmayıp sefere çıkmaz.3.Serkan bir çok eski yazarı katletip kendi diktatörlugunu kurmaya başladığı zamanlardır.En zor bastırdığı ayaklanma 3.ferhat bilal korkmaz ayaklanmasıdır. Sözlüğe liselilerin dolmasını engellemek için çıkarılan isyan kimyasal silikler ve serkan incinin isyancılar arasındaki bazı yazarlara çektiği bosnak saksosu nedeniyle başarısızlığa uğradı.
    2014-2015:Gerileme dönemi.1 aralık 2014 yılında sözlük ticari alan mecrası hakine geldi. sözlük liselilerce keşfedilip sık sık yapilan üye alımlarıyla yeniçeri yazarlarının kalitesi bozuldu. Tımar sistemi çöktü.Bir takım islahatlar ile eski yazarlar memnun edilmeye çalışılsada yeterli olmadı.
    2015-2017:Çöküş dönemi. Sözlük liseli bile olmayan ilkokul çocuklarıyla doldu. Yeni gelen nesiller eski yazarlarının kalemlerini acımadan katletti. Sözlüğün kan revan içinde, insanların mizaha aç olduğu dönemdir. Sözlük kuruluşundaki solcu ve açık fikirlerden oldukça uzaklaşıp daha çok sağcı görüşler etkili oldu. Bunda yeni gelen nesilin cahilligide etkisi oldugunu söyleyen yazarlar mevcut olup Serkan incinin Akp'den algı yönetimini yönetmesi için para aldığını söyleyen Halil söyletmez gibi uç fikirlerde vardır
    ···
   tümünü göster